• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NI DANAS NE KREĆITE BEZ KIŠOBRANA, A BIĆE I VETRA! Nema kraja lošem vremenu u Srbiji - do kraja nedelje prava JESEN

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 15°C, a maksimalna od 19°C u Subotici do 25°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu.

 Vremenska prognoza 15 maj 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U Srbiji promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala. U košavskom području vetrovito uz umeren do pojačan jugoistočni vetar. U ostalim krajevima vetar slab do umeren južni ili istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 15°C, a maksimalna od 19°C u Subotici do 25°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu. Uveče ponegde kiša. Temperatura u 22h od 13°C do 17°C.

U Beogradu vetrovito i promenljivo oblačno sa povremenom kratkotrajnom kišom. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 21°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h oko 17°C. U Nišu promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren južni ili istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna do 23°C. Uveče je moguća kraća kiša.

U Užičkom regionu promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala. Vetar slab južni ili istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 21°C do 24°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa kišom povremeno i najviše do 19°C na 1000 mnv. U Novom Sadu promenljivo oblačno sa povremenom kišom. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna do 21°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h oko 15°C.

U Subotici promenljivo oblačno sa povremenom kišom. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna do 19°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h oko 14°C.

Vreme narednih dana

U utorak se nastavlja promenljivo vreme sa smenom suvih i kišnih intervala. U košavskom području će duvati pojačan jugoistočni vetar, ali u postpenom slabljenju. U ostalim krajevima vetar slab do umeren južni ili istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 15°C, a maksimalna od 21°C u Negotinu do 26°C na jugu i jugoistoku Srbije. Uveče ponegde kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h od 14°C do 18°C. U sredu i četvrtak se nastavlja promenljivo vreme sa smenom suvih i kišnih intervala.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image