• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE NAZIRE SE LEPŠE VREME! NASTAVLJAJU SE PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM: U ovim delovima Srbije se očekuje i grad

Autor Ivana Vlajković

Danas će u Srbiji minimalna jutarnja temperatura biti od 12°C do 18°C, a maksimalna od 23°C na severu do 27°C na jugu Srbije.

 Vremenska prognoza utorak 6 jun 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa malo sunčanih intervala uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab istočni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, a maksimalna od 23°C na severu do 27°C na jugu Srbije. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

Beograd: Promenljivo oblačno i nestabilno vreme uz povremenu kratkotrajnu kišu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna oko 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 19°C.

Niš: Promenljivo oblačno i nestabilno vreme uz povremenu kratkotrajnu kišu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna do 26°C. Uveče suvo.

Užički region: Promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa malo sunčanih intervala uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 24°C do 25°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i povremena kiša. Temperatura do 20°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa malo sunčanih intervala uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 23°C do 25°C. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 17°C do 19°C.

Novi Sad: Promenljivo oblačno i nestabilno vreme uz povremenu kratkotrajnu kišu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna oko 24°C. Uveče je moguća kraća kiša. Temperatura u 22h oko 18°C.

Subotica: Promenljivo oblačno i nestabilno vreme uz povremenu kratkotrajnu kišu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna oko 24°C. Uveče je moguća kraća kiša. Temperatura u 22h oko 17°C.

Vreme narednih dana: U sredu promenljivo i nestabilno vreme sa sunčanim periodima i razvojem oblaka uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Jači pljuskovi i lokalne nepogode sa gradom su moguće na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab istočni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 23°C do 26°C. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

Do kraja sedmice se nastavlja promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image