• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I DANAS NE KREĆITE BEZ KIŠOBRANA, SAMO U JEDNOM DELU SRBIJE BIĆE SUVO! Temperature ispod proseka

Autor Ivana Vlajković

Danas će u Srbiji minimalna jutarnja temperatura biti od 12°C do 17°C, a maksimalna od 20°C do 23°C.

 Vremenska prognoza utorak 13 jun 2023 Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Srbija: Na severu uglavnom suvo, a u ostalim predelima su mogući lokalni pljuskovi popodne. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 17°C, a maksimalna od 20°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 18°C.

Beograd: Sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna oko 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 18°C.

Niš: Promenljivo oblačno sa kišom i pljuskovima i sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna do 22°C. Uveče kiša prestaje.

Užički region: Promenljivo oblačno sa kišom i pljuskovima ali i sunčanim intervalima. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 15°C, a maksimalna od 20°C do 21°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sa kišom i pljuskovima prepodne, a popodne pretežno sunčano i najviše do 17°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Suvo sa dužim sunčanim periodima tokom dana. Samo na jugu Banata razvoj oblačnosti sa mogućom pojavom kiše ili lokalnih pkljuskova. Vetar slab do umeren severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 22°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 17°C.

Novi Sad: Pretežno sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna oko 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 17°C.

Subotica: Sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna oko 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 16°C.

Vreme narednih dana: U sredu razvoj oblačnosti tokom dana uz nestabilno vreme sa povremenom kišom ili lokalnim pljuskovima kasnije popodne, predveče kao i tokom noći ka četvrtku. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 23°C do 26°C. Uveče sa kišom. Temperatura u 22h od 14°C do 18°C.

Do kraja sedmice promenljivo i nestabilno vreme sa čestom pojavom povremene kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Temperatura ispod proseka za ovo doba godine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image