• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUNČANO I TOPLO, BEZ VRUĆINE! Do 29 stepeni danas, mogući PLJUSKOVI u ove dve regije - evo šta nas čeka do kraja nedelje

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 25°C do 29°C.

 Vremenska prognoza ponedeljak 26 jun 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U ponedeljak toplije sa dužim sunčanim periodima i bez vrućine. U toku dana se razvijaju oblaci na istoku i jugu Srbije gde je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. U ostalim predelima suvo. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 25°C do 29°C. Uveče suvo.

Beograd: U ponedeljak toplije sa dužim sunčanim periodima i bez vrućine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo.

Niš: U ponedeljak toplije sa sunčanim periodima i bez vrućine. Tokom dana razvoj oblaka sa malom šansom da iznenadi lokalni pljusak. Vetar slab severni i severozapadni. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 27°C. Uveče suvo.

Užički region: U ponedeljak toplije sa sunčanim periodima. U toku dana se razvijaju oblaci sa malom šansom za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim pljuskom i najviše oko 20°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U ponedeljak toplije sa dužim sunčanim periodima i bez vrućine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 27°C do 29°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U ponedeljak toplije sa dužim sunčanim periodima i bez vrućine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo.

Subotica: U ponedeljak toplije sa dužim sunčanim periodima i bez vrućine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U utorak sunčano i još toplije, a krajem dana i u noći ka sredi na severu Vojvodine može biti lokalnih pljuskova. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 18°C, a maksimalna od 28°C do 31°C. Uveče na severu Vojvodine mogući pljuskovi. U sredu ređa pojava lokalnih pljuskova, a u četvrtak i petak sunčano i toplo, oko ili malo iznad 30°C.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image