• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPOKON LETO KAKVO SMO ČEKALI, DANAS 30 STEPENI I SUNCE! Evo kada se očekuje opet promena vremena, biće toplo, a kiša!

Autor Jana Desovski

Minimalna temperatura od 13°C do 21°C, a maksimalna od 28°C do 30°C.

 Vremenska prognoza 3 jul 2023 Izvor: Mondo

U Srbiji sunčano i toplije u svim predelilma. Samo na severu Srbije razvoj prolazne oblačnosti. Vetar slab severni i severozapadni, u skretanju na istočni severoistočni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 21°C, a maksimalna od 28°C do 30°C. Uveče suvo i prijatno toplo. Temperatura u 22h od 22°C do 25°C.

U Beogradu sunčano i toplo. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 30°C. Uveče suvo i prijatno toplo. Temperatura u 22h do 25°C. U Nišu sunčano i toplo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo i prijatno toplo.

U Užičkom regionu sunčano i toplo. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 29°C do 30°C. Uveče suvo i prijatno toplo. Na Zlatiboru i Tari sunčano i prijatno toplo, do 24°C na 1000 mnv. U Novom Sadu sunčano i toplo. Prepodne razvoj prolazne oblačnosti. Vetar slab severozapadni i severni, u skretanju na istočni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo i prijatno toplo. Temperatura u 22h do 24°C.

U Subotici toplo sa razvojem oblačnosti i sunčanim intervalima tokom dana. Vetar slab severozapadni i severni, u skretanju na severoistočni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo i prijatno toplo. Temperatura u 22h do 24°C.

Vreme narednih dana

U utorak sunčano i vrlo toplo u svim predelilma. Na severu Srbije razvoj prolazne oblačnosti. Vetar slab severoistočni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 29°C na severu do 34°C na jugu i jugozapadu Srbije. Uveče pretežno suvo i toplo. Na zapadu, jugozapadu i delom na severu Srbije sa mogućom slabom povremenom kišom. Temperatura u 22h od 23°C do 26°C. U sredu, četvrtak i petak toplo sa sunčanim periodima ali i pojavom promenljive oblačnosti tokom dana sa šansom za kišu ili lokalne pljuskove povremeno.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:18
Nevrijeme u Banjaluci
Izvor: MONDO/Nikolina Damjanić
Izvor: MONDO/Nikolina Damjanić

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image