• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAKLENO VREME I DANAS, A MOŽDA PADNE I KOJA KAP DA "OHLADI" Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana, biće i do 40°C

Autor Jana Desovski

Minimalna temperatura od 17°C do 25°C, a maksimalna od 33°C na severu Vojvodine do 40°C u Leskovcu.

 prvi-dan-leta-vrućina-lepo-vreme-stefan-stojanović- (15).jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji pretežno sunčano i jaka vrućina. Popodne na severu Srbije razvoj oblaka i krajem dana lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab južni, a kasnije popodne i krajem dana umeren severozapadni na severu Srbije. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 25°C, a maksimalna od 33°C na severu Vojvodine do 40°C u Leskovcu. Uveče ponegde lokalni pljuskovi na severu Srbije. Temperatura u 22h od 22°C do 29°C.

U Beogradu vrućina uz razvoj oblaka popodne i moguće lokalne pljuskove krajem dana. Vetar slab južni i jugoistočni, a uveče severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 25°C, a maksimalna do 37°C. Uveče su mogući pljuskovi. Temperatura u 22h 25°C. U Nišu pretežno sunčano i jaka vrućina. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 39°C. Uveče suvo i vrlo toplo. U Užičkom regionu pretežno sunčano i vrućina. U toku dana se razvijaju oblaci koji se premeštaju sa zapada. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 36°C do 38°C. Na Zlatiboru i Tari vrlo toplo i duži sunčani periodi uz prolazno naoblačenje i do 32°C na 1000 mnv uz lokalni razvoj oblaka popodne.

U Novom Sadu vrućina uz razvoj oblaka popodne i moguće lokalne pljuskove krajem dana. Vetar slab južni i jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna oko 35°C. Uveče pljuskovi. Temperatura u 22h 23°C. U Subotici vrućina uz razvoj oblaka popodne i moguće lokalne pljuskove kasnije popodne. Vetar slab južni i jugoistočni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna oko 33°C. Uveče pljuskovi. Temperatura u 22h 23°C.

Vreme narednih dana

U petak oko 5, 6 stepeni manja vrućina uz prolaznu oblačnost sa retkom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova na zapadu i jugu Srbije. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 17°C do 21°C, a maksimalna od 30°C do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 26°C. U subotu sunčano i vrlo toplo, a od nedelje velika vrućina, uz temperature preko 35°C, a ponegde na jugu do 40°C u ponedeljak.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:13
Nevreme u Užicu
Izvor: Lepote zapadne Srbije
Izvor: Lepote zapadne Srbije

 (MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image