• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRED NAMA JE JOŠ JEDAN PAKLENI DAN! Očekuje se i do 35 stepeni, a sledećeg ponedeljka će GORETI Srbija

Autor Uroš Matejić

Minimalna temperatura od 15°C do 21°C, a maksimalna od 33°C do 35°C. Uveče suvo.

 Vremenska prognoza 15 jul 2023 Izvor: MONDO/U.Arsić

Danas u Srbiji pretežno sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 21°C, a maksimalna od 33°C do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 22°C do 27°C.

U Beogradu pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 27°C.

U Nišu pretežno sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 35°C.

U Užičkomregionu pretežno sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 33°C do 35°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i najviše oko 29°C na 1000 mnv.

U Vojvodini pretežno sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 33°C do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 23°C do 26°C.

U Novom Sadu pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 25°C.

U Subotici pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

Vreme narednih dana

U nedelju sunčano i jaka vrućina u svim krajevima. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad ili oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 24°C, a maksimalna od 34°C do 38°C. Uveče vrlo toplo. Temperatura u 22h od 23°C do 30°C. U ponedeljak sunčano i velika vrućina uz maksimalne temperature preko 35°C, a ponegde na jugu do 40°C. U utorak nekoliko stepeni manja vrućina, a u sredu ponovo vrlo vruće.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:00
HITNA POMOĆ IMA PUNE RUKE POSLE USLED PAKLENIH VRUĆINA! Kurir televizija istražuje: Koji ljudi su najugroženiji?
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image