• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREKO DANA TOPLO I SUNČANO, A ONDA PREOKRET! U ovom delu Srbije pljuskovi sa grmljavinom - Ne krećite bez kišobrana

Autor Ivana Vlajković

U petak, 21. jula, očekuje nas vrlo toplo vreme.

 Vremenska prognoza 21 jul 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Sunčano i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblaka sa mogućom pojavom lokalnih pljuskova sa grmljavinom krajem dana na severu Srbije. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 32°C na severu, u Subotici, do 39°C na jugu Srbije, u Vranju. Uveče pljuskovi na severu. Temperatura u 22h od 21°C do 30°C.

Beograd: Sunčano i vrlo toplo. Uveče naoblačenje sa mogućim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 27°C.

Niš: Sunčano i jaka vrućina. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 38°C.

Užički region: Sunčano i vrlo toplo uz slab popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 35°C do 37°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano sa malo oblaka popodne i do 31°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Ujutru umereno oblačno, a tokom dana sunčano i vrlo toplo. Predveče naoblačenje i krajem dana sa pojavom lokalnih pljuskova sa grmljavinom, najpre na zapadu i severu Vojvodine. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 32°C na severu, u Subotici, do 35°C na jugu Vojvodine. Uveče pljuskovi. Temperatura u 22h od 21°C do 26°C.

Novi Sad: Ujutru umereno oblačno, a tokom dana sunčano i vrlo toplo. Uveče naoblačenje sa mogućim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 34°C. Uveče pljuskovi. Temperatura u 22h 25°C.

Subotica: Ujutru oblačno, a zatim sunčano i toplo. Uveče naoblačenje sa mogućim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 32°C. Uveče pljuskovi. Temperatura u 22h 22°C.

Vreme narednih dana: U subotu malo niža i prijatnija temperatura na severu Srbije sa mogućim lokalnim pljuskovima. Na jugu Srbije veoma jaka vrućina. Vetar slab južni na jugu, a na severu severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 22°C, a maksimalna od 29°C u Subotici do čak 40°C na jugu Srbije. Uveče pljuskovi u sevenrim i centralnim predelima. Temperatura u 22h od 20°C do 30°C.

U nedelju u svim krajevima nešto niža temperatura i manja vrućina. Ipak, na jugu će biti oko 35°C u nedelju, a na severu oko ili malo manje od 30°C. Početkom iduće sedmice ponovo sve jača vrućina.

Pogledajte

00:04
Nevreme BG
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image