• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVEŽE LETNJE JUTRO! VELIKA RAZLIKA U TEMPERATURI TOKOM DANA: U ovom delu Srbije biće najtoplije, evo kad stižu pljuskovi

Autor Ivana Vlajković

U petak će u Srbiji biti pretežno sunčano i toplije.

 Vremenska prognoza 28 jul 2023 Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Srbija: Nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Ujutru će po Vojvodini biti malo oblaka koji brzo odlaze na severoistok, a popodne se u zapadnoj Srbiji očekuje slab lokalni razvoj oblaka. Vetar slab, ujutru južni i jugoistočni, a popodne jugozapadni i zapadni. Pritisak malo iznad normale i u blagom padu, pa će krajem dana biti oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 15°C, a maksimalna od 29°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 18°C do 24°C.

Beograd: Sveže jutro. Tokom dana sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne jugozapadni. Pritisak malo iznad normale pre podne, a uveče oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

Niš: Nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni, popodne zapadni. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna 32°C. Uveče suvo.

Užički region: Nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni. Pritisak malo iznad normale pre podne, a krajem dana oko normale. Jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 29°C do 31°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčano i najviše oko 25°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Ujutru će biti malo oblaka koji brzo odlaze na severoistok. Vetar slab, ujutru južni i jugoistočni, a popodne jugozapadni i zapadni. Pritisak malo iznad normale i u blagom padu i uveče oko normale. Jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 30°C do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 21°C do 23°C.

Novi Sad: Nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne jugozapadni i zapadni. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.

Subotica: Nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Malo oblaka biće ujutru. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne zapadni. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

Vreme narednih dana: U subotu još toplije i pretežno sunčano uz lokalni dnevni razvoj oblaka. Vetar slab jugozapadni ili promenljivog pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 31°C do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 22°C do 26°C.

U nedelju vrlo toplo uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana se očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom na severu Srbije, a zatim i na zapadu. U ponedeljak nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz moguće ređe kratkotrajne lokalne pljuskove.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:57
nevreme
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nesanica

11c

special image