• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DETALJNA PROGNOZA ZA CELU NEDELJU: Danas prijatno, evo kada se vraćaju PAKLENE vrućine

Autor Katarina Saičić

U Srbiji u ponedeljak minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 28°C do 31°C.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Vremenska prognoza za Srbiju u ponedeljak predviđa da će temperatura biti nekoliko stepeni niža i prijatnija uz sunčane periode i moguće ređe kratkotrajne lokalne pljuskove na jugu Srbije. U ostalim krajevima suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 28°C do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 24°C.

U Beogradu u ponedeljak malo niža temperatura i prijatnije vreme uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

U Nišu u ponedeljak manja vrućina i prijatnije vreme uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.

U Užičkom regionu u ponedeljak nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 28°C do 30°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i najviše oko 24°C na 1000 mnv.

U Vojvodini u ponedeljak nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 28°C do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 21°C do 23°C.

U Novom Sadu u ponedeljak bez vrućine uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

U Subotici u ponedeljak bez vrućine uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 21°C.

Vreme narednih dana

U utorak pretežno sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 19°C, a maksimalna od 32°C do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 21°C do 27°C. U sredu u severnim i centralnim predelima prolazno osveženje sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. U četvrtak i petak sunčano i vrućina uz temperature oko ili malo iznad 35°C. Za naredni vikend bi nastupilo osveženje sa pljuskovima i mogućim lokalnim nepogodama, prema današnjoj prognozi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:13
Pljusak u centru Beograda
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image