• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PONESITE KIŠOBRANE - STIŽE OSVEŽENJE SA KIŠOM! Mali predah pred PAKLENI završetak nedelje, spremite se za VRELI TALAS

Autor Uroš Matejić

Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 27°C na severu do 34°C na krajnjem jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

 Vremenska prognoza 2 avgust 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas će doći do blažeg osveženja u severnim i centralnim predelima sa mogućom ređom kratkotrajnom kišom ili ponekim lokalnim pljuskovima u toku jutra i prepodneva. Na jugu Srbije ostaje sunčano i vrlo toplo, a na zapadu Srbije popodne ponegde ređa pojava lokalnih pljuskova. Vetar ujutru slab severozapadni, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 27°C na severu do 34°C na krajnjem jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

U Beogradu blaže osveženje sa mogućom kratkotrajnom kišom u toku jutra i prepodneva. Vetar ujutru slab severozapadni, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

U Nišu par stepeni niža temperatura nego u utorak i manja vrućina. U toku dana sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 30°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu će doći do blažeg osveženja sa mogućom ređom kratkotrajnom kišom ili ponekim lokalnim pljuskovima ujutru, a zatim i popodne. Vetar ujutru slab severni i severozapadni, a popodne južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 28°C do 30°C. Na Zlatiboru i Tari umereno oblačno i do 25°C na 1000 mnv.

U Vojvodini će doći do blažeg osveženja sa mogućom ređom kratkotrajnom kišom ili ponekim lokalnim pljuskovima u toku jutra i prepodneva. Vetar ujutru slab severozapadni, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 27°C do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

U Novom Sadu malo svežije sa mogućom kratkotrajnom kišom ujutru. Vetar ujutru slab severozapadni, a popodne južni i jugoistočni. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

U Subotici svežije sa kratkotrajnom kišom u toku jutra. Vetar ujutru slab severozapadni, a popodne južni i jugoistočni. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 21°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak sunčano i znatno toplije uz vrućinu u svim krajevima. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 33°C na severu do 38°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 23°C do 29°C. U petak sunčano i vrućina uz temperature oko 35°C na severu, a na jugu do 40°C. Za vikend bi nastupilo izraženije osveženje sa kišom, pljuskovima i mogućim lokalnim nepogodama u subotu, prema današnjoj prognozi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:35
VREMENSKA PROGNOZA SLOBODANA SOVILJA ZA NAREDNI PERIOD: Upozorenje stoji do subote, a OVI DANI DONEĆE VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image