• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS DO 25 STEPENI! Prijatniji dani pred nama, bez nevremena - Evo šta nas čeka do vikenda

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji maksimalna dnevna temperatura do 25 stepeni.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Srbija: U utorak jutro hladno i promenljivo oblačno, a tokom dana duži sunčani periodi uz slab dnevni razvoj oblaka. Biće prijatno vreme i svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, maksimalna od 22°C do 25°C. Uveče vedro i sveže.

Beograd: U utorak jutro sveže, a tokom dana prijatno vreme uz duže sunčane periode i slab razvoj oblaka. Biće svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna 24°C. Uveče vedro.

Niš: U utorak jutro hladno i promenljivo oblačno, a tokom dana sunčani periodi uz malo oblaka i svežije od proseka za ovo doba godine, ali vrlo prijatno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 23°C. Uveče suvo.

Užički region: U utorak jutro hladno i promenljivo oblačno, a tokom dana sunčani periodi uz slab dnevni razvoj oblaka. Biće prijatno vreme i svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 14°C, maksimalna od 22°C do 24°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i do 17°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U utorak nakon hladnog jutra, tokom dana duži sunčani periodi sa malo oblaka. Biće svežije od proseka za ovo doba godine i vrlo prijatno vreme. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 13°C, maksimalna od 24°C do 25°C. Uveče vedro i sveže.

Novi Sad: U utorak jutro sveže, a tokom dana prijatno vreme uz duže sunčane periode i slab razvoj oblaka. Biće svežije od proseka. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 24°C. Uveče vedro.

Subotica: U utorak jutro sveže, a tokom dana prijatno vreme uz duže sunčane periode i slab razvoj oblaka. Biće svežije od proseka. Vetar slab do umeren severozapadni. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 24°C. Uveče vedro.

Vreme narednih dana:

U sredu nakon vrlo hladnog jutra, tokom prepodneva pretežno sunčano, a popodne umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Slabije izražena oblačnost dolazi iz pravca severozapada. Vetar slab, ujutru istočni i jugoistočni, a popodne severoistočni i severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 7°C do 14°C, maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo. U četvrtak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i moguće ređe lokalne pljuskove, a sa nešto većom šansom na jugozapadu i jugu Srbije. U petak i za vikend sunčano i sve toplije.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:08
Nevreme u Beogradu 1
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image