• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS DO 29 STEPENI! Biće i pljuskova, a evo kada se vraćaju TROPSKE vrućine

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti hladno jutro, dok će temperatura rasti od sredine dana. Maksimalna dnevna temperatura do 29 stepeni.

 Vremenska prognoza sreda 9 avgust 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U sredu nakon vrlo hladnog jutra, tokom prepodneva pretežno sunčano, a od sredine dana preko Srbije prelazi umerena oblačnost iz pravca severozapada. Biće malo svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru istočni i jugoistočni, a popodne severoistočni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 14°C, maksimalna od 25°C do 29°C. Uveče suvo.

Beograd: U sredu jutro sveže, a tokom dana prijatno vreme sa sunčanim intervalima uz malu do umerenu oblačnost popodne. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severoistočni i severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna 26°C. Uveče vedro.

Niš: U sredu jutro vrlo sveže, a tokom dana prijatno i sunčano vreme sa malo oblaka popodne. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 28°C. Uveče suvo.

Užički region: U sredu nakon vrlo hladnog jutra, tokom prepodneva pretežno sunčano, a popodne umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru istočni, a popodne severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi uz malo oblaka i do 21°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U sredu nakon hladnog jutra, tokom prepodneva pretežno sunčano, a od sredine dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Slabije izražena oblačnost dolazi iz pravca severozapada. Biće svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru istočni i jugoistočni, a popodne severoistočni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U sredu jutro sveže, a tokom dana prijatno toplo sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost od sredine dana. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severni. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna 27°C. Uveče vedro.

Subotica: U sredu jutro sveže, a tokom dana prijatno toplo sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost od sredine dana. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severni. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna 26°C. Uveče vedro.

Vreme narednih dana:

U četvrtak sunčani intervali uz dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Pojava pljuskova će biti ređa, a nešto veća šansa je na jugozapadu, jugu i istoku Srbije. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, maksimalna od 24°C do 26°C. Uveče su mogući lokalni pljuskovi na jugu koji brzo prestaju. U petak i za vikend sunčano i postepeno toplije. Od nedelje ponovo vrućina u svim krajevima i dnevna temperatura iznad 30°C.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:49
ČUVENI METEOROLOG NEMA LEPE VESTI! Todorović: Ovo je tipično proleće, leto će biti hladnije od prosečnog! Otkrio i kad će sunce
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image