• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS NEŠTO HLADNIJE NEGO JUČE, PONESITE KIŠOBRANE! Očekuje se kiša širom zemlje, a krajem nedelje opet toplije

Autor Uroš Matejić

Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo.

 Vremenska prognoza četvrtak 10 avgust 2023 Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Danas u Srbiji sunčani intervali uz promenljivu oblačnost i dodatni dnevni razvoj oblaka sa mogućom kratkotrajnom kišom i ređim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Slaba kiša je moguća i ujutru ponegde, a zatim i sredinom dana i popodne. Nešto veća šansa za pljuskove je popodne na istoku i jugu Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

U Beogradu sunčani intervali uz promenljivu oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 19°C.

U Nišu sunčani intervali uz dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 27°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu sunčani intervali uz promenljivu oblačnost i dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, maksimalna od 25°C do 26°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali uz razvoj oblaka i moguć kratkotrajni lokalni pljusak i do 20°C na 1000 mnv.

U Vojvodini sunčani intervali uz promenljivu oblačnost i dodatni dnevni razvoj oblaka sa mogućom kratkotrajnom kišom i ređim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, maksimalna od 25°C do 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

U Novom Sadu sunčani intervali uz promenljivu oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 18°C.

U Subotici sunčani intervali uz dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 17°C.

Vreme narednih dana

U petak nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. U zapadnim, centralnim i južnim predelima biće slabog dnevnog razvoja oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 20°C. Za vikend sunčano i postepeno toplije. Od nedelje ponovo vrućina u svim krajevima i dnevna temperatura iznad 30°C.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:02
OPASNOST PO ZDRAVLJE: BEZ OVOGA NE IZLAZITE NAPOLJE! Kardilog preoručuje mere zaštite, hidratacije i ishrane tokom letnjih vrućina
Izvor: Kurir televi
Izvor: Kurir televi

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image