• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS 30 STEPENI, A ZA VIKEND NAS ČEKA PAKAO! Detaljna prognoza do kraja nedelje

Autor Katarina Saičić

U petak u Srbiji minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 20°C, a maksimalna od 30°C

 prvi-dan-leta-vrućina-lepo-vreme-stefan-stojanović- (15).jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji u petak ujutru magla ponegde. U toku dana preovlađujuće sunčano uz dnevni razvoj oblaka sa mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova na zapadu i jugozapadu Srbije, ali i ponegde na severu, pre svega na severu Vojvodine. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 20°C, maksimalna od 30°C u Loznici do 35°C na jugu Srbije. Uveče ponegde na zapadu kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h od 20°C do 25°C.

U Beogradu u petak duži sunčani periodi uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna oko 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 25°C.

U Nišu u petak ujutru moguća magla, a tokom dana sunčano i vrućina uz malo oblaka. Vetar slab severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 34°C.

U užičkom regionu u petak ujutru magla ponegde. U toku dana preovlađujuće sunčano uz dnevni razvoj oblaka sa mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 18°C, maksimalna od 32°C do 33°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano pre podne, a popodne kratkotrajni lokalni pljuskovi i najviše do 27°C na 1000 mnv.

U Vojvodini u petak ujutru magla ponegde. U toku dana preovlađujuće sunčano uz dnevni razvoj oblaka sa mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova, sa većom šansom na sveru Vojvodine. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 20°C, maksimalna od 31°C do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 21°C do 24°C.

U Novom Sadu u petak duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka sa manjom šansom za kratkotrajni lokalni pljusak popodne. Vetar slab istočni i severoistočni. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

U Subotici u petak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima popodne. Vetar slab istočni i severoistočni. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.

Vreme narednih dana

U subotu preovlađujuće sunčano i vrućina uz dnevni razvoj oblaka. Najugozapadu i zapadu je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 20°C, maksimalna od 31°C do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 26°C. U nedelju preovlađujuće sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Maksimalne temperature od 32°C do 36°C. Iduće sedmice se nastavlja vrućina uz sunčano vreme prema današnjoj prognozi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:59
"RUSKA OFANZIVA KREĆE ZA MESEC DANA!" Dimitrijević tvrdi: Osvajanje Odese će da pričeka, OVO JE NOVI CILJ I KREĆE SE SA SEVERA
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleks

Pakao je u vasim glavama, a za vikend nas ocekuje lepo, toplo letnje vreme.

special image