• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAKLENI DAN PRED NAMA, DO 38 DANAS! Tropske temperature do kraja nedelje, evo kada stiže osveženje

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti paklena vrućina, maksimalna dnevna temperatura će biti do 38, a moguća je pojava pljuskova na jugu i jugoistoku zemlje.

 Vremenska prognoza sreda 23 avgust 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U sredu preovlađujuće sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka u centralnim i južnim predelima Srbije. Popodne je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na jugu i jugoistoku Srbije. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljivog pravca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 23°C, maksimalna od 34°C do 38°C. Uveče suvo.

Beograd: U sredu sunčano i vrućina. Vetar slab severni ili promenljivog pravca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna do 36°C. Uveče suvo.

Niš: U sredu sunčano i vrućina uz dnevni razvoj oblaka sa manjom šansom za kratkotrajni lokalni pljusak popodne. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 36°C. Uveče suvo.

Užički region: U sredu preovlađujuće sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severoistočni ili promenljivog pravca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, maksimalna od 35°C do 36°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo sa malo oblaka popodne i do 31°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U sredu preovlađujuće sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severoistočni ili promenljivog pravca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 19°C do 22°C, maksimalna od 35°C do 37°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U sredu sunčano i vrućina. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljivog pravca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 36°C. Uveče suvo.

Subotica: U sredu sunčano i vrućina. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljivog pravca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 36°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U četvrtak duži sunčani periodi i vrućina, ali par stepeni manja nego u sredu. U toku dana biće lokalnog razvoja oblaka sa šansom da ponegde bude kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 23°C, maksimalna od 32°C do 36°C. Uveče suvo. U petak i za vikend pretežno sunčano i vrućina sa slabim dnevnim razvojem oblaka. U nedelju krajem dana je moguća ređa pojava lokalnih pljuskova. Maksimalne temperature od 33°C do 38°C. Početkom iduće sedmice se očekuje osveženje sa pljuskovima u većini predela.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:22
OVO SU PRAVA KOJE ZAPOSLENI IMAJU KADA RADE NA OTVORENOM TOKOM VRUĆINA! Advokat obrazložio: U ovom slučaju mogu i da napuste teren
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image