• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TROPSKO VREME U SRBIJI, BLIZU 40 DANAS! Paklene vrućine do kraja nedelje, a onda nagli pad temperature

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti sunčano i toplo, do 36 stepeni.

 Vremenska prognoza četvrtak 24 avgust 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U četvrtak duži sunčani periodi i vrućina, ali stepen-dva manja nego u sredu. U toku dana biće lokalnog razvoja oblaka sa šansom da bude ređih kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 23°C, maksimalna od 33°C do 36°C. Uveče suvo.

Beograd: U četvrtak sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo.

Niš: U četvrtak duži sunčani periodi i vrućina uz dnevni razvoj oblaka sa manjom šansom za kratkotrajni lokalni pljusak popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna oko 35°C. Uveče suvo.

Užički region: U četvrtak duži sunčani periodi i vrućina, ali stepen-dva manja nego u sredu. U toku dana biće lokalnog razvoja oblaka sa malom šansom da ponegde bude kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 19°C, maksimalna od 34°C do 35°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo sa malo oblaka popodne i do 31°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U četvrtak duži sunčani periodi i vrućina, ali par stepeni manja nego u sredu. U toku dana biće lokalnog razvoja oblaka sa šansom da ponegde bude kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 19°C do 22°C, maksimalna od 33°C do 35°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U četvrtak sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo.

Subotica: U četvrtak sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna oko 33°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U petak pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka na jugu Srbije. Vetar slab severni, severoistočni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, maksimalna od 33°C do 37°C. Uveče suvo.

Za vikend pretežno sunčano i jaka vrućina tokom dana sa slabim lokalnim razvojem oblaka. U nedelju krajem dana je moguća ređa pojava lokalnih pljuskova na zapadu i severu Srbije. Maksimalne temperature od 35°C do 38°C. Početkom iduće sedmice se očekuje osveženje sa pljuskovima u svim predelima. U utorak i sredu znatno svežije sa kišom i pljuskovima povremeno.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:02
OPASNOST PO ZDRAVLJE: BEZ OVOGA NE IZLAZITE NAPOLJE! Kardilog preoručuje mere zaštite, hidratacije i ishrane tokom letnjih vrućina
Izvor: Kurir televi
Izvor: Kurir televi

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image