• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONAČNO STIGLO OSVEŽENJE U SRBIJU! Danas će biti sunca, ali i kiše - Temperatura neće prelaziti 28 stepeni!

Autor Uroš Matejić

Vremenska prognoza kaže da nas danas očekuje promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U glavnom gradu sunce i oblaci, moguća je i kiša. Temperatura do 28 stepeni.

 Vremenska prognoza sreda 30 avgust 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danas u Srbiji svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne uz više oblaka koji se premeštaju i razvijaju iz pravca jugozapada ka severoistoku uslovljavajući povremenu kišu i pljuskove. Vetar na severu slab severozapadni, a u ostalim predelima južni i jugozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 18°C, maksimalna od 24°C na severozapadu do 29°C na jugu. Uveče su mogući kiša i lokalni pljuskovi. Temperatura u 22h od 16°C do 20°C.

U Beogradu svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne uz više oblaka sa kišom i mogućim lokalnim pljuskovima. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 26°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h 19°C.

U Nišu malo svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Popodne je moguća kiša i lokalni pljuskovi. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 28°C. Uveče je moguća kiša.

U Užičkom regionu svežije i promenljivo oblačno uz povremenu kišu i pljuskove. Vetar slab zapadni i jugozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, maksimalna od 25°C do 26°C. Na Zlatiboru i Tari povremena kiša i pljuskovi i najviše 21°C na 1000 mnv.

U Vojvodini svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne uz više oblaka i povremenu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, maksimalna od 24°C do 26°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h od 17°C do 19°C.

U Novom Sadu svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna 25°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h 18°C.

U Subotici svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna 25°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h 18°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak još malo svežije i promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, ali i kratkotrajnom kišom i ponekim lokalnim pljuskom. Neće sve oblasti biti zahvaćene kišom. Vetar slab severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 17°C, maksimalna od 23°C na severozapadu do 28°C na jugu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C. U petak i za vikend duži sunčani periodi i postepeno toplije.

Pogledajte

00:42
Nevreme u Beogradu
Izvor: Video plus
Izvor: Video plus

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image