• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TMURAN DAN PRED NAMA! Kišovito jutro, pa red sunca pa ponovo pljuskovi - evo kakvo vreme nas čeka do kraja vikenda

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti toplo vreme, do 28 stepeni ali uz moguću pojavu pljuskova sa grmljavinom.

 Vremenska prognoza subota 16 septembar 2023 Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Srbija: U noći između petka i subote padaće kiša u zapadnim i centralnim, a ujutru u subotu i u istočnim predelima. U subotu sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka. Moguća je pojava kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na severu Srbije je mala šansa za kišu uz više sunčanih sati. Vetar slab severositočni, istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče ponegde kiša na jugu.

Beograd: U subotu sunčani periode uz dnevni razvoj oblaka sa vrlo malom šansom za kratkotrajnu kišu popodne. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 27°C. Uveče suvo.

Niš: U noći između petka i subote padaće kiša. U subotu sunčani intervali i dnevni razvoj oblaka uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove tokom dana. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 27°C. Uveče je moguća kiša.

Užički region: U noći između petka i subote padaće kiša. U subotu sunčani intervali uz dnevni razvoj oblaka. Moguća je pojava kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom tokom dana. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 16°C, maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari su mogući kraći lokalni pljuskovi i najviše oko 21°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U subotu sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka. Postoji manja šansa za pojavu kratkotrajne kiše popodne. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 16°C, maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U subotu malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 26°C. Uveče suvo.

Subotica: U subotu malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna oko 25°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U nedelju malo toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblačnosti. Popodne je moguća pojava kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova na zapadu i jugu Srbije i ređe u centralnim predelima. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 19°C, maksimalna od 27°C do 30°C. Uveče suvo. U ponedeljak sunčanije i toplije. U utorak takođe toplo, ali je popodne moguća pojava lokalnih pljuskova koji dolaze sa jugozapada. U sredu nekoliko stepeni svežije i prijatnije, a u drugoj polovini sedmice sunčano i toplije od proseka za sredinu septembra.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:55
EVO KAKVA NAS PROGNOZA OČEKUJE U NAREDNIH 30 DANA! Klimatolog Goran Pejanović doneo NEOČEKIVANE VESTI u jutarnji program Kurir TV
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image