• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KIŠOVITO JUTRO, PA RAZVEDRAVANJE! Do 25 stepeni danas, počinje MIHOLJSKO LETO: Detaljna vremenska prognoza

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti vedrije nego u nedelju, maksimalna dnevna temperatura će biti 25 stepeni.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U noći između nedelje i ponedeljka padaće kiša u većini predela uz lokalno obilniju količinu padavina. U ponedeljak na severu Srbije nastupa delimično razvedravanje uz sunčane intervale i porast temperature. Hladnije sa kišom biće u zapadnim, centralnim i južnim predelima, ali uz slabljenje padavina i premeštanja ka jugozapadu. Duvaće slab severni, a zatim severoistočni i istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 18°C na zapadu i jugu do 25°C na severu i u Timočkoj Krajini. Uveče kiša prestaje i na krajnjem jugu Srbije.

Beograd: U noći između nedelje i ponedeljka padaće kiša. U ponedeljak ujutru oblačno sa kišom koja prestaje i zatim suvo sa sunčanim intervalima od sredine dana. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 23°C. Uveče suvo.

Niš: U ponedeljak sveže i oblačno sa kišom koja prestaje popodne. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 20°C. Uveče suvo.

Užički region: U noći između nedelje i ponedeljka padaće kiša. U ponedeljak hladno sa kišom pre podne, a popodne suvo. Duvaće slab severni, a zatim severoistočni i istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari hladno sa kišom pre podne, a popodne suvo sa dnevnom temperaturom oko 14°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U noći između nedelje i ponedeljka padaće kiša. U ponedeljak ujutru kišna zona odlazi ka jugu uz razvedravanje na severu Vojvodine, a tokom dana i na jugu. Biće toplije nego u nedelju uz sunčane periode. Duvaće slab severni, a zatim severoistočni i istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 22°C na i jugu do 25°C na severu Vojvodine. Uveče suvo.

Novi Sad: U noći između nedelje i ponedeljka padaće kiša. U ponedeljak ujutru oblačno sa slabom kišom koja brzo prestaje. Ostali deo dana suvo uz delimično razvedravanje sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 24°C. Uveče suvo.

Subotica: U noći između nedelje i ponedeljka padaće kiša. U ponedeljak suvo uz razvedravanje i duže sunčane periode tokom dana. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 25°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U utorak toplije uz duže sunčane periode i malo oblaka tokom dana. Vetar slab do umeren istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 24°C na jugu do 28°C na severu Srbije. Uveče suvo. Od srede do kraje sedmice pretežno sunčano sa malo oblaka tokom dana i toplije od proseka za kraj septembra meseca.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:13
Nevreme u Novom Sadu
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image