• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LETO NIJE REKLO SVOJU POSLEDNJU REČ, ALI IPAK PONESITE KIŠOBRAN! Danas toplije nego juče, a biće i poneka kap kiše

Autor Uroš Matejić

Iako se najavljuje poneka kap kiše, u Srbiji će veći deo dana biti suvo.

 Vremenska prognoza utorak 10 oktobar 2023 Izvor: Mond/U. Arsić

Danas u Srbiji jutro oblačnije i toplije nego u ponedeljak, ali tokom dana par stepeni svežije. Promenljiva oblačnost se premešta od severa ka jugu uz poneku kap kiše. U većini krajeva ostaje suvo. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 14°C, a maksimalna od 18°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 11°C do 16°C.

U Beogradu promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Moguća je poneka kap kiše, ali veći deo dana biće suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 21°C. Temperatura u 22h 16°C.

U Nišu promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Moguća je poneka kap kiše, ali veći deo dana biće suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 21°C. Temperatura u 22h 16°C.

U Užičkom regionu se promenljiva oblačnost premešta od severa ka jugu uz moguću kratkotrajnu slabu kišu. Veći deo dana biće ipak suvo. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 21°C do 23°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari promenljiva oblačnost i moguća kraća kiša i 18°C na 1000 mnv.

U Vojvodini jutro oblačnije i toplije nego u ponedeljak, ali tokom dana par stepeni svežije. Promenljiva oblačnost se premešta od severa ka jugu uz poneku kap kiše. U većini krajeva ostaje suvo. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 18°C do 21°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 12°C do 15°C.

U Novom Sadu promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Moguća je poneka kap kiše, ali veći deo dana biće suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 21°C. Temperatura u 22h 15°C.

U Subotici promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Moguća je poneka kap kiše, ali veći deo dana biće suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 19°C. Temperatura u 22h 14°C.

Vreme narednih dana

U sredu pretežno sunčano sa malo oblaka i toplije nego u utorak. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna od 22°C do 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 12°C do 18°C. U četvrtak sunčano i još toplije, u većini predela preko 25°C. U petak i za vikend se zadržava vrlo toplo vreme za ovo doba godine.

Pogledajte

06:10
VREMENSKA PROGNOZA METEOROLOGA SLOBODANA SOVILJA ZA NAREDNI PERIOD: Nakon stabilnog vremena tokom ovih 10 dana, STIŽE PROMENA
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image