• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UJUTRU MAGLA, A ONDA OBRT: Temperaturni rolerkoster - iz jakne u kratke rukave, evo kakvo nas vreme čeka za vikend

Autor Miloš Škrbić

U Srbiji danas ujutru ponegde magla po kotlinama i dolinama reka.

 proleće-devojka-stefan-stojanović-06.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji danas ujutru ponegde magla po kotlinama i dolinama reka. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu pre podne umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 14°C, a maksimalna od 24°C u Negotinu do 29°C u Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 12°C do 19°C.

U Beogradu sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a popodne slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 28°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h 19°C. U Nišu danas sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 26°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu ujutru magla po kotlinama. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 26°C do 28°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo, do 23°C na 1000 mnv.

U Vojvodini danas pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu pre podne umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 26°C do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 17°C.

U Novom Sadu sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a zatim slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 28°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h 17°C. U Subotici danas sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 27°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h 16°C. 

Vreme narednih dana

U petak toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim periodima uz malo prolaznih oblaka koji se premeštaju od severa ka jugu Srbije. Vetar ujutru slab južni, a popodne promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna od 24°C do 28°C. Uveče suvo.

Temperatura u 22h od 12°C do 19°C. U subotu se zadržava pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. U nedelju na severu Srbije naoblačenje sa kišom i padom temperature, a na jugu toplo. U ponedeljak znatno hladnije u svim krajevima, na severu suvo, a na jugu sa kišom.

BONUS VIDEO

Pogledajte

06:10
VREMENSKA PROGNOZA METEOROLOGA SLOBODANA SOVILJA ZA NAREDNI PERIOD: Nakon stabilnog vremena tokom ovih 10 dana, STIŽE PROMENA
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image