• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREME POČINJE DA ODGOVARA NOVEMBRU: Obucite se toplo, smena oblaka i sunca je pred nama!

Autor Miloš Škrbić

Kakva radna nedelja je pred nama?

 lepo vreme (5).jpeg Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, pre podne severozapadni i zapadni, a krajem dana južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna od 16°C na severu Vojvodine do 23°C na jugu. U Beogradu malo oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab, pre podne zapadni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna oko 19°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 14°C.U Nišu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, pre podne severozapadni, a krajem dana severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C,maksimalna do 21°C. Uveče suvo. Užički region umereno oblačan sa sunčanim periodima. Vetar slab, promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 19°C do 21°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i do 15°C na 1000 mnv.

Na severu Srbije promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, prepodne severozapadni i zapadni, a krajem dana južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 8°C do 10°C, a maksimalna od 16°C na severu do 20°C na jugu.
Uveče suvo. Temperatura u 22h od 11°C do 14°C. U Novom Sadu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, pre podne
severozapadni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna oko 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 13°C. U Subotici promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, pre podne severozapadni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C.


Vreme narednih dana

U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Krajem dana i u noći ka sredi naoblačenje sa jugozapada donosi kišu, zapadu i severu Srbije. Vetar umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna od 18°C do 22°C. Uveče kiša na zapadu i severu. Temperatura u 22h od 12°C do 15°C.

BONUS VIDEO

Pogledajte

01:17
Snažno nevreme pravi haos na crnogorskom primorju
Izvor: RINA
Izvor: RINA

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image