• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUTRO HLADNO SA TEMPERATUROM U MINUSU! DAN DOSTA TOPLIJI, ALI SA KIŠOM: Evo u koji deo Srbije prvo stižu padavine

Autor Ivana Vlajković

U petak tokom dana sledi postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada.

 jvglk8z6 copy.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Jutro suvo i hladno sa sunčanim intervalima, a tokom dana sledi postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada. Kiša se očekuje najpre na zapadu i severu Srbije, a kasnije popodne i uveče u većini krajeva. Biće vetrovito. Duvaće umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar, vrlo jak u južnom Banatu, sa udarima do 100 km/h. Pritisak ujutru malo iznad normale i u naglom padu, pa će uveče biti ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 7°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Uveče kiša u većini krajeva. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

Beograd: Vetrovito uz postepeno naoblačenje i kišu popodne i krajem dana. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak ujutru malo iznad normale, a uveče ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 14°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 11°C.

Niš: Toplije od proseka uz sunčane intervale pre podne i postepeno naoblačenje popodne i kišu krajem dana. Vetar umeren južni. Pritisak ujutru malo iznad normale, a uveče ispod normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 16°C. Uveče kiša.

Užički region: Jutro suvo i vrlo hladno. U toku dana postepeno naoblačenje sa kišom popodne i uveče. Vetar umeren južni, u planinama jak. Pritisak ujutru malo iznad normale, a uveče ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 13°C do 15°C. Uveče kiša u većini krajeva. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje sa kišom i najviše do 9°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Jutro suvo i hladno sa sunčanim intervalima, a tokom prepodneva sledi postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada i usloviće povremenu kišu. Biće vetrovito. Duvaće umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar, vrlo jak u južnom Banatu, sa udarima do 100 km/h. Pritisak ujutru malo iznad normale i u naglom padu, pa će uveče biti ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 12°C na severu Bačke do 15°C na jugu Banata. Uveče kiša u većini krajeva. Temperatura u 22h od 8°C do 10°C.

Novi Sad: Jutro suvo i hladno, a tokom dana vetrovito uz naoblačenje sa povremenom kišom. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 13°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 9°C.

Subotica: Jutro suvo i hladno, a tokom dana vetrovito uz naoblačenje sa povremenom kišom. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 8°C.

Vreme narednih dana: U subotu hladnije i oblačno sa kišom, a na planinama iznad 1400 mnv kiša u toku dana prelazi u susnežicu i sneg. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 9°C do 13°C. Uveče kiša prestaje na severu Srbije. Temperatura u 22h od 4°C do 7°C, pa će to biti minimalna dnevna temperatura.

U nedelju suvo i hladno sa sunčanim intervalima, a krajem dana novo naoblačenje sa jugozapada će usloviti kišu uveče i u noći ka ponedeljku. U ponedeljak ujutru kišna zona odlazi na istok, pa će veći deo dana biti suvo i prohladno. U utorak u većini predela suvo i malo toplije, a samo na severu Srbije je moguća kratkotrajna prolazna kiša.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

04:54
IŠČUPANO DRVEĆE, PREVRNUTI AUTOMOBILI, KAO RUKOM ODNETI KROVOVI... Odakle je ova pomahnitala vremenska stihija koja hara Balkanom?
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image