• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ULAZIMO U SEZONU KIŠE! Danas nigde bez kišobrana: Veće padavine moguće u jednom delu Srbije!

Autor Miloš Škrbić

Jesen postaje vlažna, a kiša sve učestalija pojava.

 Vremenska prognoza 21 novembar 2023 Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Naoblačenje sa kišom se širi sa zapada i jugozapada i tokom dana zahvata sve predele. Obilnija kiša je moguća na zapadu Srbije, a ukupna količina padavina do srede lokalno i preko 30 lit/m 2 . Vetar slab južni, od sredine dana na severu Srbije umeren severni.
Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C na jugu do 7°C na severu, a maksimalna od 8°C u Somboru do 14°C u centrlanim i južnim predelima Srbije. Uveče kiša. Temperatura u 22h od 6°C do 8°C.

U Beogradu oblačno sa kišom od sredine dana. Vetar slab južni, a popodne severni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 11°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h 8°C.

U Nišu postepeno naoblačenje sa kišom koja se očekuje popodne i uveče. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 13°C. Uveče kiša.

Užički region oblačan i sa kišom koja počinje u toku prepodneva i padaće sa manjim prekidima do kraja dana i u sredu. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 10°C do 12°C. Na Zlatiboru i Tari kiša i najviše do 8°C na 1000 mnv i u padu popodne i krajem dana. 

Na severu Srbije naoblačenje sa kišom se širi sa zapada i jugozapada. Do srede se očekuje od 10 do 20 lit/m 2 . Vetar ujutru slab južni, od sredine dana umeren severni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 8°C u Somboru do 11°C na jugu Banata. Uveče kiša. Temperatura u 22h od 6°C do 7°C. U Novom Sadu ujutru slab južni, a od sredine dana umeren severni vetar. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 10°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h 7°C.
U Subotici oblačno sa kišom. Vetar ujutru slab južni, a zatim umeren severni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 9°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h 6°C. 

Vreme narednih dana

Izvor: Mondo/Steafn Stojanović

U sredu hladnije i oblačno sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Na severu Vojvodine prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u daljem porastu. Minimalna temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 6°C do 9°C. Uveče kiša u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo. Temperatura u 22h od 5°C do 7°C. U četvrtak malo hladnije i suvo sa sunčanim intervalima. U petak malo toplije, a krajem dana i u noći ka suboti naoblačenje sa

kišom. U subotu hladnije sa kišom, a u planinama kiša prelazi u sneg iznad 1000 mnv.

BONUS VIDEO

Pogledajte

01:12
OVAJ IZUM NOVOSAĐANA JE PROGLAŠEN ZA NAJBOLJU INOVACIJU 2019. GODINE: Čeka se novije vreme ili investitor! Otac PREPISAO SVE sinu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image