• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVOG DANA VIKENDA ZNATNO HLADNIJE! U VEĆEM DELU SRBIJE SNEG: U jednom području bez padavina i sa sunčanim intervalima

Autor Ivana Vlajković

U subotu znatno hladnije sa kišom, ali i mogućom susnežicom i snegom i u nižim predelima.

 sneg u Beogradu-09.JPG Izvor: Mondo / Uroš Arsić

Srbija: Znatno hladnije sa kišom, ali i mogućom susnežicom i snegom i u nižim predelima, posebno na zapadu i jugu Srbije. Na planinama oko 30 cm snega. Po Vojvodini suvo ili sa malo padavina, a na severu Vojvodine sa sunčanim intervalima. Severni vetar u pojačanju. Pritisak ispod normale. Veče će biti hladnije od jutra. Jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče kiša i sneg, a po Vojvodini suvo. Temperatura u 23h od -1°C do 3°C i tada će biti minimalna dnevna.

Beograd: Hladnije sa slabom kišom ujutru i mogućom susnežicom krajem dana. Sredinom dana suvo. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 4°C, maksimalna 5°C, a minimalna na kraju dana, pred ponoć oko 1°C. Uveče je moguća kratkotrajna susnežica ili sneg. Temperatura u 22h 2°C.

Niš: Zahlađenje sa kišom koja prelazi u susnežicu tokom dana. Vetar umeren severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 4°C, što će biti i maksimalna dnevna, a uveče 1°C.

Užički region: Izraženije zahlađenje sa obilnijom kišom, ali i mogućom susnežicom i snegom i u nižim predelima ujutru. U toku dana susnežica i sneg, na planinama do 30 cm snega. Severni vetar u pojačanju. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, maksimalna od 2°C do 4°C. Uveče kiša i sneg. Na Zlatiboru i Tari sneg i najviše -1°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Hladno i suvo na severu Vojvodine sa sunčanim intervalima. Na jugu Vojvodine slaba kiša i susnežica ujutru, na Vrhu Fruške gore sneg. Severni i severozapadni vetar u pojačanju. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, maksimalna od 2°C do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 2°C i to će ibti minimalna dnevna temperatura.

Novi Sad: Hladnije i veći deo dana suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervlima. Na vrhu Fruške Gore ujutru sa snegom. Vetar umeren severni i severozapadni i u pojačanju. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 3°C, maksimalna 5°C, a minimalna na kraju dana oko 1°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 1°C.

Subotica: Hladnije, suvo i vetrovito sa sunčanim periodima. Severni vetar u pojačanju. Minimalna temperatura 0°C na kraju dana, a maksimalna 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 0°C.

Vreme narednih dana: U nedelju vetrovito i hladno sa povremenim snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu pretežno suvo sa sunčanim intervalima. Duvaće jak severni i severozapadni vetar. Pritisak ujutru ispod normale i u porastu i popodne oko normale. Jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, maksimalna od 0°C do 5°C. Uveče suvo, a samo na jugoistoku je moguć sneg. Temperatura u 22h od -2°C do 2°C.

U ponedeljak ujutru mraz. Pre podne hladno i suvo sa sunčanim intervalima, a od sredine dana naoblačenje i moguća kiša popodne i krajem dana, a na planinama sneg. U utorak oblačno sa kišom, na planinama sa snegom. Između utorka i srede i u sredu zahlađenje i moguća susnežica i sneg i u nižim predelima pre podne. U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana suvo i hladno. U petak i za naredni vikend postepeno otopljenje.

BONUS VIDEO: 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image