• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUTARNJI MINUS DONOSI KIŠU TOKOM DANA! Padavine prelaze u SNEG, evo kakvo vreme nas čeka do kraja nedelje

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti ujutru minus, dok će maksimalna dnevna temperatura biti 6 stepeni.

 Vremenska prognoza sreda 6 decembar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U sredu ujutru suvo, a zatim sledi postepeno naoblačenje sa kišom koje dolazi sa jugozapada. Popodne i uveče kiša, a na zapadu i severozapadu Srbije kiša prelazi u susnežicu, ponegde sneg. Na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Vetar ujutru slab južni, jugoistočni i istočni, a popodne u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 2°C u Somboru do 6°C u centralnoj i južnoj Srbiji. Uveče kiša, na zapadu i severu susnežica i sneg.

Beograd: U sredu ujutru suvo, a zatim naoblačenje sa kišom od sredine dana, a uveče sa susnežicom. Vetar slab jugoistočni, a popodne zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 5°C. Uveče kiša i susnežica.

Niš: U sredu naoblačenje sa kišom. Vetar slab istočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna do 5°C. Uveče kiša.

Užički region: U sredu naoblačenje sa kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Uveče kiša prelazi u susnežicu i sneg i u nižim predelima. Vetar slab južni i istočni, a popodne zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 4°C do 5°C. Uveče kiša, susnežica i sneg. Na Zlatiboru i Tari sneg i najviše do 1°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U sredu ujutru suvo, a zatim naoblačenje sa kišom od sredine dana. Popodne i uveče susnežica i sneg, najpre na severozapadu Vojvodine. Vetar slab jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 2°C u Somboru do 6°C na jugu Banata. Uveče kiša, susnežica i sneg.

Novi Sad: U sredu ujutru suvo, a zatim naoblačenje sa kišom, a uveče sa susnežicom, na Fruškoj Gori sa snegom uveče i tokom noći. Vetar slab jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna do 4°C. Uveče kiša, susnežica i sneg.

Subotica: U sredu ujutru suvo, a zatim naoblačenje sa kišom, a uveče sa susnežicom i snegom. Vetar slab jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna do 3°C. Uveče susnežica i sneg.

Vreme narednih dana:

U četvrtak malo hladnije i oblačno sa kišom, susnežicom i snegom povremeno. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 0°C do 3°C. Uveče slaba susnežica i sneg. U petak hladno sa slabim snegom ujutru i pre podne, a popodne suvo. U subotu i nedelju sledi manji porast dnevne temperature uz slabe jutarnje mrazeve. Početkom iduće sedmice postepeno toplije.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

09:09
"JOŠ SUTRA TOPLO, A ONDA NAM SLEDI NAGLI PREOKRET!" Meteorolog izneo prognozu za decembar: Ovakvo vreme očekujte za Novu godinu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image