• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UJUTRU MRAZ U SRBIJI, A TOKOM DANA... Ovakvo vreme nas čeka u subotu!

Autor Miloš Škrbić

Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembar 2023. godine.

 Vremenska prognoza 9 decembar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Uska oblačna zona koja se premešta sa zapada Balkana stiže na sever Srbije popodne i do večeri prelazi preko većeg dela Srbije, ali neće uzrokovati padavine.
Dnevna temperatura za stepen-dva veća nego u petak. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -1°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od -3°C do 1°C.

Beograd

Ujutru slab mraz, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 1°C.

Niš

Ujutru slab mraz, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab istočni i severoistočni. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo.

Užički region

Ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Dnevna temperatura za stepen-dva veća nego u petak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od - 4°C do -2°C, a maksimalna od 4°C do 5°C. Uveče suvo i mraz. Na Zlatiboru i Tari suvo sa malo sunčanih intervala pre podne i najviše do 2°C na 1000 mnv.

Sever Srbije

Ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Prolazno naoblačenje popodne dolazi sa severozapada, ali neće usloviti padavine. Dnevna temperatura za stepen-dva veća nego u petak. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do - 2°C, a maksimalna od 3°C do 5°C. Uveče suvo i mraz. Temperatura u 22h od -2°C do 0°C.

Novi Sad

Ujutru mraz i moguća magla, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab istočni i severoistočni. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -1°C.

Subotica

Ujutru mraz i moguća magla, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab istočni i severoistočni. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -1°C.

Vreme narednih dana

U nedelju naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu i susnežicu, a u planinama sneg. Padavine počinju u toku jtra najpre na severu Vojvodine, a sredinom dana i popodne i u ostalim krajevima na putu ka jugoistoku. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 3°C na severu Vojvodine do 8°C na jugu Srbije. Uveče se razvedrava na severu iz zapadu, a na jugu slabe padavine koje prestaju. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C. Prva četiri dana iduće sedmice sledi porast temperature i toplije vreme od proseka. Između srede i četvrtka dolazi do naoblačenja sa kišom. U petak je moguće zahlađenje prema današnjoj prognozi.

BONUS VIDEO

Pogledajte

01:24
SNEG JE OVAJ DEO SRBIJE OSTAVIO BEZ STRUJE: Ne otvaramo zamrzivač, imamo hrane za još dva dana! Snalaze se sami protiv KATASTROFE
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image