• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLEĆNI DAN PRED NAMA - 19 STEPENI! Iskoristite dan jer sledi obrt - evo kada počinju pljuskovi, a stiže i SNEG

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji sunčano i toplo, maksimalna dnevna temperatura do 19 stepeni.

 Vremenska prognoza sreda 13 decembar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U sredu smo pod uticajem vrlo tople vazdušne mase, poreklom sa severa Afrike, uz temperature znatno iznad proseka za ovo doba godine. Na severu Srbije biće oblačno sa kišom po Vojvodini, a u ostalim predelima suvo sa malo sunčanih intervala na jugu i istoku Srbije. Vetar umeren južni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 9°C, a maksimalna od 10°C u Subotici do 19°C u Loznici. Uveče kiša na severu i širi se ka jugu u noći ka četvrtku.

Beograd: U sredu znatno toplije od proseka i promenljivo oblačno uz malo kiše rano ujutru, a zatim više suvog vremena tokom dana i uveče ponovo sa kišom. Vetar umeren južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 16°C. Uveče kiša.

Niš: U sredu znatno toplije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren južni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 14°C. Uveče suvo.

Užički region: U sredu znatno toplije od proseka za ovo doba godine i promenljivo oblačno. Veći deo dana suvo, a uveče sa kišom. Vetar slab do umeren južni, na planinama pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 16°C. Na Zlatiboru i Tari toplije od proseka sa malo sunčanih intervala i najviše do 11°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U sredu toplije proseka za ovo doba godine i oblačno sa kišom. Samo će na jugu Vojvodine biti više suvih perioda tokom dana. Vetar umeren južni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 10°C u Subotici do 15°C na jugu Banata. Uveče kiša.

Novi Sad: U sredu toplije od proseka i oblačno sa kišom. Vetar slab do umeren južni. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 14°C. Uveče kiša.

Subotica: U sredu oblačno sa kišom. Vetar slab do umeren južni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 10°C. Uveče kiša.

Vreme narednih dana:

U četvrtak oblačno sa kišom koja se premešta od severa ka jugu Srbije uz zahlađenje, najpre na severu Srbije. Popodne kiša prestaje na severu Srbije uz pad temperature. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 10°C, a maksimalna od 6°C na severu do 12°C na jugu. Uveče na severu suvo i hladno, a na jugu kiša.

U petak i za vikend hladnije u svim krajevima. U petak i subotu je moguć sneg na jugu Srbije, dok bi na severu bilo suvo. U nedelju ujutru mraz u svim krajevima i hladno tokom dana sa sunčanim periodima.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

09:09
"JOŠ SUTRA TOPLO, A ONDA NAM SLEDI NAGLI PREOKRET!" Meteorolog izneo prognozu za decembar: Ovakvo vreme očekujte za Novu godinu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image