• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS NIGDE BEZ KIŠOBRANA! Lepi dani za nama - dolazi zahlađenje, u jednom delu Srbije sneg!

Autor Miloš Škrbić

Vremenska prognoza za Srbiju 14. decembar 2023. godine.

 Vremenska prognoza 14 decembar 2023 Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Danas oblačno sa kišom koja se premešta od severa ka jugu Srbije uz zahlađenje, najpre na severu Srbije. U Vojvodini sredinom dana prestaje kiše uz delimično razvedravanje na severu Vojvodine. Jača kiša se očekuje popodne i uveče na jugu Srbije. Na ovom području
može pasti od 30 do 40 lit/m 2 kiše do petka, što je oko polovine prosečne mesečne sume padavina. Vetar ujutru slab južni, a zatim u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu, pa će krajem dana biti oko normale. Jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 8°C na severu Vojvodine do 12°C na jugu i u daljem padu tokom popodneva. Uveče na severu suvo i hladno, a na jugu kiša. Temperatura u 22h od 4°C na severu Vojvodine do 9°C na jugu.

Beograd

Kiša i zahlađenje. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Temperatura rano ujutru oko 10°C, sredinom dana 9°C i u padu popodne. Uveče suvo. Temperatura u 22h 7°C i u daljem padu tokom noći na petku. 

Niš

Naoblačenje sa kišom i postepeno zahlađenje popodne kada se očekuje jača kiša. Vetar slab, popodne umeren severozapadni. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 12°C. Uveče jača kiša.

Užički region

Oblačno sa kišom. Vetar ujutru slab južni, a popodne umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, maksimalna od 9°C do 11°C i u padu popodne. Uveče kiša i hladnije. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa kišom i najviše do 8°C na 1000 mnv pre podne, a popodne i uveče sve hladnije i u petak sneg.

Sever Srbije

Oblačno sa kišom ujutru koja se premešta od severa ka jugu uz postepeno zahlađenje. Sredinom dana kiša prestaje uz delimično razvedravanje na severu Vojvodine. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, što će biti i maksimalna dnevna, popodne od 6°C na severu do 9°C na jugu Vojvodine. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 4°C na severu do 7°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad

Ujutru i pre podne kiša, a od sredine dana suvo. Vetar umeren severozapadni. Temperatura ujutru oko 9°C, sredinom dana 8°C i u padu popodne. Uveče suvo. Temperatura u 22h 5°C i u daljem padu tokom noći na petku.

Subotica

Ujutru kiša, a od sredine dana suvo. Vetar umeren severozapadni. Temperatura ujutru oko 8°C, što je i maksimalna dnevna, sredinom dana 7°C i u padu popodne. Uveče suvo. Temperatura u 22h 4°C i u daljem padu tokom noći na petku. 

Vreme narednih dana

U petak hladnije u svim krajevima. Na severu suvo sa malo sunčanih intervala, a u ostalim predelima oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 3°C na zpadu Srbije do 8°C u Negotinu. Uveče na severu suvo i hladno, a na jugu susnežica i sneg. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

BONUS VIDEO

Pogledajte

02:03
"PRVI SNEG PAO, A MI NEMAMO 5 DANA STRUJE!" Meštani opštine Ivanjica ogorčeni nakon snežne katastrofe: BRUKA, ALI MORAŠ DA TRPIŠ
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image