• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS OBAVEZNO PONESITE KIŠOBRANE SA SOBOM - BIĆE KIŠE! U nekim delovima Srbije biće čak susnežice i snega

Autor Uroš Matejić

Danas će širom Srbije biti hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala.

 Vremenska prognoza petak 15 decembar 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danas se u Srbiji nastavlja trend pada temperature u svim krajevima. Na severu Srbije pretežno suvo sa malo sunčanih intervala, a u ostalim predelima oblačno sa kišom, a krajem dana sa susnežicom i snegom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 4°C na zapadu i severu Srbije do 9°C u Negotinu. Uveče na severu suvo i hladno, a u ostalim krajevima susnežica i sneg. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C i to će biti minimalna dnevna.

U Beogradu hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Moguća je kratkotrajna kiša. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura oko 5°C, sredinom dana 6°C, a minimalna na kraju dana 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 3°C i u daljem padu tokom noći na suboti.

U Nišu oblačno sa kišom, a krajem dana sa susnežicom. Vetar umeren severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna do 7°C. Uveče susnežica.

U Užičkom regionu hladnije i oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 3°C do 4°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše do 0°C na 1000 mnv.

U Vojvodini hladnije i pretežno suvo sa malo sunčanih intervala. Ipak, nije isključena pojava kratkotrajne kiše ili susnežice, pre svega na jugu Vojvodine. Na vrhu Fruške Gore može biti malo snega. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 4°C do 7°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 0°C do 2°C.

U Novom Sadu hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Moguća je pojava kratkotrajne kiše ili susnežice. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura oko 4°C, sredinom dana 5°C, a minimalna na kraju dana 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 2°C i u daljem padu tokom noći na suboti.

U Subotici hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura oko 3°C, sredinom dana oko 4°C, a minimalna na kraju dana 1°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 1°C i u daljem padu tokom noći na suboti.

Vreme narednih dana

U subotu hladno sa snegom ujutru i pre podne u centralnoj i južnoj Srbiji, dok bi na severu bilo suvo sa sunčanim periodima. Popodne skoro svugde suvo, osim na krajnjem jugu Srbije gde će padati sneg. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 0°C na jugu do 5°C na severu Srbije. Uveče suvo i hladno, a samo na krajnjem jugu sneg. Temperatura u 22h od -1°C do 2°C. U nedelju ujutru mraz u svim krajevima i hladno tokom dana sa sunčanim periodima, ali ipak uz par stepeni veću dnevnu temperaturu nego u subotu. Od ponedeljka porast temperature i toplije.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:34
"OVE ZIME OČEKUJTE MNOGO SNEGA!" Meteorolog otkrio kakva vremenska prognoza nas čeka od novembra: PADAVINA ĆE BITI NA PRETEK
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image