• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS OPET TOPLIJE OD PROSEKA U SRBIJI! Decembar, a temperature u PLUSU - evo kakvo nas vreme čeka do kraja nedelje

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 3°C, a maksimalna od 8°C do 12°C.

 Vremenska prognoza 20 decembar 2023 Izvor: Shutterstock/Omri Eliyahu

U Srbiji ponovo toplije vreme od proseka, ali sa malo nižom temperaturom nego u utorak. U jutarnjim satima će biti magle ponegde, koja se po kotlinama može duže zadržati u toku prepodneva uz niže temperature u tim oblastima. U toku dana sunčani intervali uz postepeno formiranje oblačnosti koja će jačati krajem dana i u noći ka četvrtku. Vetar slab južnih pravaca pre podne, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak ujutru iznad normale, ali u opadanju i popodne oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 3°C, a maksimalna od 8°C do 12°C. Uveče naoblačenje sa severozapada. Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.

U Beogradu i dalje toplije vreme od proseka, ali sa malo nižom temperaturom nego u utorak. U toku dana sunčani intervali uz postepeno formiranje oblačnosti. Vetar slab, pre podne južni, a popodne severozapadni. Pritisak ujutru iznad normale, ali u opadanju i popodne oko normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 3°C u centru, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4°C. U Nišu ujutru slab prizemni mraz. U toku dana sunčani intervali uz postepeno formiranje oblačnosti. Vetar slab južni ili promenljiv. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.

U Užičkom regionu toplije vreme od proseka, ali sa malo nižom temperatutom nego u utorak. U jutarnjim satima će biti magle, koja se po kotlinama može duže zadržati u toku prepodneva. U toku dana sunčani intervali uz postepeno formiranje oblačnosti koja će jačati krajem dana i u noći ka četvrtku. Vetar slab južnih pravaca pre podne, a popodne zapadni. Pritisak ujutru iznad normale, a popodne oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 8°C do 11°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i najviše do 9°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu ujutru slab mraz. U toku dana sunčani intervali uz postepeno formiranje oblačnosti. Vetar slab južni ili promenljiv. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 3°C. Subotica: U sredu ujutru slab mraz. U toku dana sunčani intervali uz postepeno formiranje oblačnosti. Vetar slab južni ili promenljiv. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak malo hladnije uz prolazno naoblačenje koje se premešta ujutru i pre podne od severozapada ka jugoistoku sa malom šansom za poneku kap kiše. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 5°C do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C. U petak malo toplije uz prolazno naoblačenje koje dolazi sa zapada sa mogućom povremenom kišom. U subotu i nedelju toplije od proseka sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost.

(MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image