• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KO RANO RANI DANAS NIGDE BEZ KIŠOBRANA! Vlažan kraj nedelje pred nama - ali preokret sledi u narednim danima!

Autor Miloš Škrbić

Vremenska prognoza za Srbiju.

 Vremenska prognoza 22 decembar 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Kišni oblaci se premeštaju od severa ka jugu Srbije. Ujutru kiša u centralnim i južnim predelima, a na planinama iznad 1000 m sa snegom. Po Vojvodini sledi delimično razvedravanje i sunčani periodi tokom dana. Popodne kiša odlazi na jug i istok Srbije, a na sever Vojvodine stiže novo naoblačenje sa kišom uveče. Vetar umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 6°C do 10°C. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 3°C do 7°C.

Beograd

Ujutru kiša, a od sredine dana suvo sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura oko 5°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 6°C. 

Niš

Kiša u prvom delu dana, a popodne prestanak. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura oko 3°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo.

Užički region

Kiša u prvom delu dana, a popodne prestanak. Na planinama iznad 1000 m oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 8°C do 10°C. Uveče
suvo. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa kišom i susnežicom i najviše do 4°C na 1000 mnv.

Sever Srbije

Ujutru kiša na jugu Vojvodine, a na severu delimično razvedravanje koje se brzo širi na ostali deo Vojvodine. Kasnije popodne stiže novo naoblačenje sever Vojvodine sa kišom uveče. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 5°C, a maksimalna od 8°C do 10°C. Uveče kiša ponegde. Temperatura u 22h od 4°C do 6°C.

Novi Sad

Ujutru kiša, a zatim suvo sa sunčanim periodima. Uveče novo naoblačenje sa kišom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod
normale. Minimalna temperatura oko 4°C, a maksimalna do 9°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 6°C.

Subotica

Suvo sa sunčanim periodima. Uveče novo naoblačenje sa kišom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna
temperatura oko 3°C, a maksimalna oko 8°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 5°C. 

Vreme narednih dana

U subotu oblačno sa kišom u severnim, centralnim i istočnim predelima, a na zapadu i jugu suvo. Vetar ujutru umeren do pojačan severozapadni, a popodne slab jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a
maksimalna od 7°C do 10°C. Uveče je moguća kiša na severu Srbije. Temperatura u 22h od 3°C do 6°C. U nedelju toplije sa sunčanim periodima na zapadu i jugu, a na severu oblačnije sa manje sunčanih intervala. Na severoistoku je moguća ređa pojava slabe kiše. U ponedeljak znatno toplije od proseka sa dužim sunčanim periodima. U utorak takođe toplo za ovo doba godine.

BONUS VIDEO

Pogledajte

01:59
KAKVO NAS VREME OČEKUJE U NAREDNOM PERIODU? Meteorolog iznela neočekivano-očekivane prognoze ZA NAREDNA TRI DANA (VIDEO)
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image