• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLEDNJI DAN 2023. GODINE KAO DA JE PROLEĆE! Toplo i bez pahulja u novogodišnjoj noći: A onda nas čekaju PADAVINE...

Autor Miloš Škrbić

Vremenska prognoza za 31. decembar 2023. godine.

 uuirdqxs copy.jpg Izvor: Mondo

Na jugu i jugoistoku Srbije oblačno u prvom delu dana, a u ostalim krajevima sunčani intervali i mala do umerena oblačnost sredinom dana. Biće i dalje toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale i u padu. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 10°C do 15°C. U Novogodišnjoj noći suvo i relativno toplo, bez mraza u ponoć sa temperaturom od 1°C do 8°C.

Beograd

Sunčani periodi sa malo oblaka i toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale i u padu. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 14°C. U Novogodišnjoj noći suvo. Temperatura u ponoć na dočeku Nove godine oko 8°C u
centru.

Niš

Promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni ili istočni. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 14°C. U Novogodišnjoj noći suvo. Temperatura u ponoć oko 6°C.

Užički region

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplije od proseka. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale i u padu. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. U Novogodišnjoj noći suvo i relativno toplo, bez mraza u ponoć sa temperaturom od 1°C do 4°C. Na Zlatiboru i Tari suvo i do 10°C na 1000 mnv.

Sever Srbije

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale i u padu. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 11°C do 14°C. U Novogodišnjoj noći
suvo. Temperatura u ponoć na dočeku Nove godine od 3°C do 6°C.

Novi Sad

U nedelju sunčani periodi sa malo oblaka i toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale i u padu. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 13°C. U Novogodišnjoj noći suvo. Temperatura u ponoć oko 6°C.

Subotica

Sunčani periodi sa malo oblaka i toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale i u padu. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 11°C. U Novogodišnjoj noći suvo. Temperatura u ponoć oko 4°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak, 1. januara na severu i zapadu Srbije naoblačenje i moguća povremena kiša, najpre po Vojvodini, a do kraja dana i u ostalim krajevima. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale i u padu. Minimalna jutarnja
temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 9°C do 14°C. Uveče je moguća slaba kiša ponegde. Temperatura u 22h od 4°C do 8°C. U utorak oblačnost odlazi na jugoistok uz suvo vreme veći deo dana. U sredu novo naoblačenje sa kišom dolazi sa severozapada. Temperature ostaju iznad proseka, a sneg je moguć samo na visokim planinama iznad 1500 mnv.

BONUS VIDEO

Pogledajte

00:06
Prvi sneg u Beogradu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image