• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRAVO PROLEĆNO VREME USRED ZIME! SUNČANO I ZNATNO TOPLIJE OD PROSEKA: Evo kakva će temperatura biti tokom vikenda

Autor Ivana Vlajković

Vremenska prognoza za petak 5. januar navodi da će biti znatno toplije od proseka.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Suvo sa sunčanim periodima i znatno toplije od proseka. Popodne i krajem dana se širi naoblačenje sa jugozapada, ali bez padavina. Vetar slab južni i jugoistočni, u košavskom području umeren. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 6°C, a maksimalna od 10°C do 16°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 6°C do 12°C.

Beograd: Suvo sa sunčanim intervalima i znatno toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni, popodne umeren. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h oko 12°C u centru grada.

Niš: Suvo sa sunčanim intervalima i znatno toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni, popodne umeren. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo.

Užički region: Suvo sa sunčanim periodima i znatno toplije od proseka. Popodne i krajem dana se širi naoblačenje sa jugozapada, ali bez padavina. Vetar slab južni i istočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i najviše do 9°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Suvo sa sunčanim periodima i znatno toplije od proseka. Popodne i krajem dana se širi naoblačenje sa jugozapada, ali bez padavina. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

Novi Sad: Suvo sa sunčanim intervalima i znatno toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 14°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h oko 10°C.

Subotica: Suvo sa sunčanim intervalima i znatno toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

Vreme narednih dana: U subotu vrlo toplo za početak januara uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Na zapadu i severu Vojvodine je moguća kiša povremeno. Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 11°C, a maksimalna od 12°C do 17°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 6°C do 11°C.

U nedelju oblačno sa kišom i padom temperature tokom dana. U noći ka ponedeljku jače zahlađenje sa snegom. U ponedeljak i utorak znatno hladnije sa snegom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:26
KOPAONIK SKUPLJI OD FRANCUSKE! Sve spremno za skijanje, uz pomoć veštačkog snega! POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA i ŠTA KAŽU TURISTI
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image