• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS LEDENI DAN, TEMPERATURE ISPOD NULE! U Beogradu čak minus 4, a padaće i sneg - evo kada prestaje

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od -2°C do 1°C. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -6°C do -3°C.

 sneg u Beogradu-12.JPG Izvor: Mondo / Uroš Arsić

U Srbiji hladno sa slabim snegom u većini krajeva koji postepeno prestaje tokom dana. Vetar slab, ujutru severni, a popodne promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od -2°C do 1°C. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -6°C do -3°C.

U Beogradu hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje. Vetar slab, ujutru severni, a popodne promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, maksimalna -2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -4°C. U Nišu hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, maksimalna 0°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -3°C.

U Užičkom regionu hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje tokom popodneva. Vetar slab, ujutru severni, a popodne promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od -2°C do -1°C. Uveče suvo sa mrazem. Na Zlatiboru i Tari hladno sa snegom i najviše -6°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu hladno sa slabim snegom koji prestaje sredinom dana ili popodne. Vetar slab, ujutru severni, a popodne promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, maksimalna -1°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -4°C. U Subotici hladno sa slabim snegom koji prestaje pre podne ili sredinom dana. Vetar slab, ujutru severni, a popodne promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, maksimalna 1°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -5°C.

Vreme narednih dana

U sredu ujutru umeren do jak mraz i sunčani periodi tokom dana uz manji porast dnevne temperature. Vetar slab istočnih pavaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C do -5°C, a maksimalna od -3°C do 1°C. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -8°C do -3°C. U četvrtak ujutru jak mraz i sunčani periodi tokom dana uz manji porast dnevne temperature. U petak i subotu hladno i promenljivo oblačno uz slab do umeren severni i severozapadni vetar. Moguća je pojava kratkotrajnog slabog snega povremeno.

(MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image