• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEDENO JUTRO U SRBIJI! Cele nedelje smrzavanje, a evo kada se očekuje OBRT

Autor Jana Desovski

Minimalna temperatura od -12°C do -8°C, a maksimalna od -3°C do 0°C.

 sneg beograd padavine Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji ujutru umeren do jak mraz. U toku dana hladno sa sunčanim intervalima i malom do umerenom oblačnošću. Vetar slab severnih i istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -5°C, a maksimalna od -3°C do 1°C. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -8°C do -4°C.

U Beogradu ujutru mraz. U toku dana hladno sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna do 0°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -4°C. U Nišu ujutru umeren do jak mraz. U toku dana hladno sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab severni i severoistočni. Minimalna temperatura -9°C, a maksimalna do -1°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -6°C.

U Užičkom regionu ujutru umeren do jak mraz i moguća magla. U toku dana hladno sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -12°C do -8°C, a maksimalna od -3°C do 0°C. Uveče suvo sa mrazem. Na Zlatiboru i Tari hladno sa sunčanim periodima i najviše do -4°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu ujutru umeren do jak mraz. U toku dana hladno sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Minimalna temperatura -9°C, a maksimalna do -1°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -6°C. U Subotici ujutru umeren do jak mraz. U toku dana hladno sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Minimalna temperatura -8°C, a maksimalna do 0°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -6°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak ujutru umeren do jak mraz i ponegde magla. U toku dana sunčani periodi, ali će biti oblasti gde se magla duže zadrži ili izdigne u nisku oblačnost sa sumaglicom, pa će u tim predelima celog dana biti ispod 0°C. Vetar slab zapadnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -14°C do -6°C, a maksimalna od -4°C do 2°C. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -8°C do -3°C. U petak ujutru slabiji mraz nego u četvrtak. U toku dana promenljivo oblačno uz moguću pojavu kratkotrajnog slabog snega povremeno. Slično vreme i u subotu, hladno sa mogućim kratkotrajnim provejavanjem snega. U nedelju suvo sa sunčanim periodima uz umeren i jak jutarnji mraz. Iduće sedmice sledi postepen porast temperature.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:59
KAKVO NAS VREME OČEKUJE U NAREDNOM PERIODU? Meteorolog iznela neočekivano-očekivane prognoze ZA NAREDNA TRI DANA (VIDEO)
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image