• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA VIKEND I DO MINUS 11! Detaljna prognoza do kraja nedelje, evo kada će SKOČITI temperatura

Autor Miloš Škrbić

Vremenska prognoza za 12. januar 2023. godine.

 Vremenska prognoza 12 januar 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Ujutru neznatno slabiji mraz u odnosu na četvrtak uz moguću maglu ili nisku oblačnost sa sumaglicom. U toku dana promenljivo oblačno uz moguću ređu pojavu kratkotrajnog slabog snega. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -12°C do -5°C, a maksimalna od -2°C do 2°C. Uveče hladno. Temperatura u 22h od -7°C do -2°C.

Beograd

Hladno i promenljivo oblačno uz slab severozapadni vetar. Moguća je pojava kratkotrajnog slabog snega, ali će veći deo dana biti suvo. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C u centru, a maksimalna 0°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -2°C.

Niš

Hladno i promenljivo oblačno uz slab do umeren severozapadni vetar. Moguća je pojava kratkotrajnog slabog snega popodne. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura - 7°C, a maksimalna do 0°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -4°C.

Užički region

Ujutru mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. U toku dana promenljivo oblačno uz moguću pojavu kratkotrajnog slabog snega. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -11°C do -8°C, a maksimalna od -2°C do 1°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari je moguć kratkotrajni sneg i najviše do -4°C na 1000 mnv.

Sever Srbije

Ujutru malo slabiji mraz nego u četvrtak i moguća magla ili sumaglica sa niskim oblacima. U toku dana promenljivo oblačno uz moguću ređu pojavu kratkotrajnog slabog snega. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -10°C do -6°C, a maksimalna od -2°C do 1°C. Uveče hladno. Temperatura u 22h od -5°C do -3°C.

Novi Sad

Ujutru mraz, a tokom dana hladno i promenljivo oblačno uz slab do umeren severozapadni vetar. Moguća je pojava kratkotrajnog slabog snega, ali će veći deo dana biti suvo. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna 0°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -4°C.

Subotica

Ujutru mraz, a tokom dana hladno i promenljivo oblačno uz slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna 1°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -3°C.

Vreme narednih dana

U subotu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i suvo u većini predela. Samo će na jugoistoku Srbije i na Homoljskim planinama provejavati slab sneg pre podne. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C do -3°C, a maksimalna od -2°C do 2°C. Uveče hladno. Temperatura u 22h od -6°C do -1°C.

U nedelju suvo sa sunčanim periodima uz jutarnji mraz i toplije vreme tokom dana u odnosu na subotu za 2 do 5 stepeni. U ponedeljak je moguće prolazno naoblačenje sa kišom i susnežicom, a na planinama sa snegom. Padavine zahvataju napre Vojvodinu. U utorak ujutru oblačnost dolazi na jugoistok i napušta Srbiju uz malo hladnije vreme.

BONUS VIDEO: ZATVARAMO VRATA 2023. GODINI I SUMIRAMO UTISKE! 

Pogledajte

01:04
ZATVARAMO VRATA 2023. GODINI I SUMIRAMO UTISKE! EVO KAKVA JE GODINA BILA NAŠIM GRAĐANIMA
Izvor: MONDO/Anja Rašović
Izvor: MONDO/Anja Rašović

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

🇷🇸

Чим температура оде у минус, људи одмах кукају. Сада и треба да буде - 11. Јануар је. Нормално је да буде хладно. Кад сад кукамо, шта бисмо радили да је температура као у скандинавским земљама.

Djordje

Zasto u prognozi nema Kragujevca centar Srbije.

special image