• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEDENO JUTRO POSLE DOČEKA SRPSKE NOVE GODINE! U Beogradu mraz i magla, a onda nam stiže i malo sunca

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -3°C, a maksimalna od 2°C do 6°C.

 Vremenska prognoza 14 januar 2024 Izvor: Shutterstock/Omri Eliyahu

U Srbiji ujutru mraz i ponegde magla. Tokom dana suvo sa dužim sunčanim periodima i toplije vreme u odnosu na subotu za 2 do 5 stepeni. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -3°C, a maksimalna od 2°C do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -4°C do 1°C.

U Beogradu ujutru slab mraz, a tokom dana suvo sa dužim sunčanim periodima i toplije tokom dana u odnosu na subotu. Vetar slab jugozapadni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura -3°C u centru, a maksimalna 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 1°C. U Nišu ujutru mraz, a tokom dana suvo sa dužim sunčanim periodima i malo toplije nego u subotu. Vetar slab jugozapadni. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna do 4°C. Uveče suvo i hladno.

U užičkom regionu nakon jutarnjeg mraza i ponegde magle, u toku dana suvo sa dužim sunčanim periodima i malo toplije vreme u odnosu na subotu. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -8°C, a maksimalna od 2°C do 4°C. Na Zlatiboru i Tari pretežno sunčano i do 2°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu ujutru mraz, a tokom dana suvo sa dužim sunčanim periodima i malo toplije nego u subotu. Vetar slab jugozapadni. Minimalna temperatura -8°C, a maksimalna do 4°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -1°C. Subotica: U nedelju ujutru mraz, a tokom dana suvo sa dužim sunčanim periodima i malo toplije nego u subotu. Vetar slab jugozapadni. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna do 3°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -1°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak još malo toplije uz postepeno naoblačenje koje će popodne usloviti slabu kišu, najpre na severu i jugozapadu Srbije, a na planinama sneg. U noći ka utorku padaće slaba kiša i susnežica. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C do 1°C, a maksimalna od 3°C do 8°C. Uveče je moguća kiša, a na severu Vojvodine susnežica. Temperatura u 22h od 2°C do 5°C. U utorak malo hladnije. Na severu Vojvodine razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno sa kišom, susnežicom i snegom koji odlaze ka jugoistoku Srbije uz prestanak padavina od severa ka jugu. Pritisak ujutru ispod normale u brzom porastu i popodne iznad normale. U sredu ujutru mraz, a tokom dana toplije nego u utorak. U četvrtak još toplije uz naoblačenje i moguću kišu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

10:31
LEDENI TALAS ILI OBIČNA ZIMA? Poznati meteorolog o VREMENU PRED NAMA: Očekujte NOVE SNEŽNE PADAVINE!
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image