• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U 48 SATI TOTALNI VREMENSKI OBRT U SRBIJI! Danas do 12 stepeni u Beogradu, u četvrtak u ovom gradu 20 STEPENI

Autor Jana Desovski

Minimalna temperatura od -7°C do 1°C, a maksimalna od 6°C u Negotinu do 15°C u Loznici.

 Vremenska prognoza 17 januar 2024 Izvor: Shutterstock/Omri Eliyahu

U Srbiji ujutru mraz, a tokom dana znatno toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Krajem dana je moguća slaba kiša u severnim i centralnim predelima Srbije. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu i na planinama u pojačanju. Pritisak u opadanju, ujutru oko normale, a popodne ispod normale. Minimalna temperatura od -7°C do 1°C, a maksimalna od 6°C u Negotinu do 15°C u Loznici. Uveče toplije nego prethodnih večeri uz moguću kišu na severu i u centralnim predelima. Temperatura u 22h od 3°C do 9°C.

U Beogradu toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren južni i jugoistočni. Pritisak u opadanju i popodne ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h 9°C. U Nišu ujutru mraz, a tokom dana toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i južni. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h 7°C.

U Užičkom regionu ujutru mraz, a tokom dana toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab umeren južni i istočni, na planinama jugo u pojačanju. Pritisak u opadanju. Minimalna temperatura od -7°C do -4°C, a maksimalna od 8°C do 12°C. Temperatura u 22h od 3°C do 9°C. Na Zlatiboru i Tari toplije sa sunčanim intervalima i do 8°C na 1000 mnv. 

U Novom Sadu ujutru mraz, a tokom dana toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren južni. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 11°C. Uveče je moguća slaba kiša. Temperatura u 22h 7°C. U Subotici ujutru mraz, a tokom dana toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren južni. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna oko 8°C. Uveče je moguća slaba kiša. Temperatura u 22h 5°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak još toplije nego u sredu i znatno toplije od proseka uz promenljivu oblačnost koja se premešta od jugozapada i usloviće povremenu kišu ujutru, a zatim popodne i uveče. Biće i sunčanih intervala sredinom dana. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 8°C u Negotinu do 20°C u Loznici i Valjevu. Uveče oblačno sa kišom. Temperatura u 22h od 7°C do 12°C. U petak zahlađenje sa kišom koja popodne i uveče prelazi u susnežicu i sneg uz umeren severni i severozapadni vetar. U subotu hladnije sa snegom u centralnim i južnim krajevima koji prestaje u toku prepodneva, a na severu razvedravanje.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

10:31
LEDENI TALAS ILI OBIČNA ZIMA? Poznati meteorolog o VREMENU PRED NAMA: Očekujte NOVE SNEŽNE PADAVINE!
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image