• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLEĆE USRED ZIME! TEMPERATURA DO 20 STEPENI U OVIM GRADOVIMA SRBIJE: Ubrzo stiže obrt, a evo kad će padati sneg

Autor Ivana Vlajković

Minimalna temperatura od -2°C u Negotinu do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 8°C u Negotinu do 20°C u Loznici i Valjevu.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Još toplije nego u sredu i znatno toplije od proseka uz promenljivu oblačnost koja se premešta iz pravca jugozapada i usloviće povremenu kišu ujutru, a zatim popodne i uveče. Biće i sunčanih intervala sredinom dana. Vetar umeren i pojačan južni, na planinama olujni južni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C u Negotinu do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 8°C u Negotinu do 20°C u Loznici i Valjevu. Uveče kiša ponegde. Temperatura u 22h od 7°C do 13°C.

Beograd: Znatno toplije od proseka uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom ujutru, a zatim popodne i uveče. Biće i sunčanih intervala sredinom dana. Vetar umeren i pojačan južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 19°C. Uveče povremena kiša i relativno toplo. Temperatura u 22h 13°C.

Niš: Znatno toplije od proseka uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intevalima. Kasnije popodne i uveče kiša. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C. Uveče povremena kiša i relativno toplo. Temperatura u 22h 11°C.

Užički region: Još toplije nego u sredu uz promenljivu oblačnost koja se premešta od jugozapada i usloviće povremenu kišu popodne i uveče. Biće i sunčanih intervala pre podne i sredinom dana. Vetar umeren južni, na planinama vrlo jak. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Uveče moguća kišom. Na Zlatiboru i Tari promenljivo i toplo, popodne sa kišom i najviše do 12°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Znatno toplije od proseka uz promenljivu oblačnost koja se premešta iz pravca jugozapada i usloviće povremenu kišu ujutru, a zatim popodne i uveče. Biće i sunčanih intervala sredinom dana. Vetar umeren do pojačan južni, a uveče zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 15°C do 18°C. Uveče oblačno sa kišom. Temperatura u 22h od 7°C do 12°C.

Novi Sad: Znatno toplije od proseka uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom rano ujutru, a zatim popodne i uveče. Biće i sunčanih intervala pre podne i sredinom dana. Vetar umeren i pojačan južni, uveče zapadni. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 18°C. Uveče povremena kiša. Temperatura u 22h 10°C.

Subotica: Toplo uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom. Biće i malo sunčanih intervala. Vetar pojačan južni, popodne jugozapadni, a uveče zapadni. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 8°C.

Vreme narednih dana: Zahlađenje sa kišom koja popodne i uveče prelazi u susnežicu i sneg, najpre na severu i zapadu Srbije. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ujutru ispod normale u naglom porastu i popodne iznad normale. Jutarnja temperatura od 4°C do 10°C biće ujedno i maksimalna na severu Srbije. Sredinom dana temperatura od 4°C na severu Vojvodine do 16°C u Vranju i svugde u naglom padu tokom dana. Uveče oblačno sa susnežicom i snegom. Temperatura u 22h od -1°C do 2°C i to će biti minimalna dnevna temperatura.

U subotu hladnije sa snegom u centralnim i južnim krajevima, a na severu suvo uz razvedravanje po Vojvodini. U nedelju na severu sunčano, a na jugu Srbije oblačno sa snegom. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:34
PRVI SNEG ZAVIO SRBIJU U CRNO! Za 24 sata desilo se 15 saobraćajnih nesreća: Troje ljudi izgubilo život, NIZALI SE LANČANI SUDARI
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image