• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. JANUAR! Tokom dana oblačno, u nekim delovima Srbije biće padavina

Autor Miloš Škrbić

Ujutru na severu Srbije slab mraz i ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka.

 shutterstock_796839439 copy.jpg Izvor: Nenad Nedomacki/Shutterstock

Južnije od Dunava biće oblačnije vreme sa ređom pojavom kratkotrajnog slabog snega ili susnežice. Količina padavina vrlo mala. Vetar slab severni i
severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 1°C, a maksimalna od 2°C u Dimitrovgradu do 7°C u Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -3°C do 1°C.

Vreme po gradovima Srbije

Beograd

Suvo sa sunčanim intevalima uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C u centru, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.

Niš

Oblačno sa mogućom pojavom kratkotrajnog slabog snega ili susnežice. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 4°C. Uveče suvo.

Užički region

Promenljivo oblačno vreme sa mogućim kratkotrajnim slabim snegom ili susnežicom. Ipak, veći deo dana biće suvo. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 3°C
do 4°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari poneka pahulja snega i najviše do -1°C na 1000 mnv.

Vojvodina

Ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka. Nešto više oblaka može biti na jugu Banata. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 4°C do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -3°C do 0°C.

Novi Sad

Ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1°C.

Subotica

Ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -2°C.

Vreme narednih dana

U utorak ujutru mraz i ređa pojava magle. Tokom dana sunčani periodi uz nešto više oblaka na jugu Srbije. Na severu će biti više sunčanih sati. Vetar slab severoistočni, istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -
6°C do -1°C, a maksimalna od 3°C do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -3°C do 1°C. U sredu i četvrtak pretežno suvo, ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčano i dnevna temperatura u postepenom porastu. Ipak, postojaće oblasti gde se magla ili niska oblačnost sa sumaglicom mogu duže zadržati uz nižu temperaturu u tim predelima. Otopljenje će se najpre
osetiti u planinama gde će biti vedro. Vetar slab promenljiv. U petak je moguće prolazno naoblačenje sa malo kiše, a na planinama sa malo snega.

BONUS VIDEO: Vojni rok - Anketa!

Pogledajte

02:37
vojni rok Anketa
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Ivana Vlajković
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Ivana Vlajković

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image