• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 1. FEBRUAR: Ujutru magla, prepodne sunce, a popodne kiša - Rast temperature do kraja nedelje

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti magla u jutarnjim časovima, a maksimalna dnevna temperatura biće 12 stepeni.

 Vremenska prognoza 1 februar 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U četvrtak ujutru mraz i moguća pojava magle, posebno po kotlinama zapadne i južne Srbije. Tokom dana pretežno sunčano. Popodne postepeno naoblačenje po Vojvodini sa pojavom slabe kratkotrajne kiše uveče, najpre na severu Vojvodine. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C u Dimitrovgradu do 0°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C na jugu do 12°C u Loznici. Uveče ponegde slaba kiša na severu, a posle ponoći i u centralnim krajevima.

Beograd: U četvrtak ujutru slab prizemni mraz. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u sredu. Vetar slab jugozapadni ili promenljiv. Kasnije popodne postepeno naoblačenje sa severozapada, a uveče je moguća kratkotrajna kiša. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C u centru, na obodu grada do -3°C, a maksimalna do 11°C. Uveče kratkotrajna kiša.

Niš: U četvrtak ujutru slab mraz. Tokom dana sunčano i malo toplije nego u sredu. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 8°C. Uveče suvo.

Užički region: U četvrtak ujutru mraz i moguća pojava magle po kotlinama. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna od 8°C do 10°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplije, najviše oko 7°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U četvrtak ujutru mraz i moguća pojava magle. Tokom dana pretežno sunčano. Popodne postepeno naoblačenje po Vojvodini sa pojavom slabe kratkotrajne kiše uveče, najpre na severu Vojvodine. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 9°C do 10°C. Uveče ponegde slaba, kratkotrajna kiša.

Novi Sad: U četvrtak ujutru slab mraz. Tokom dana sunčano i malo toplije nego u sredu. Vetar slab jugozapadni ili promenljiv. Kasnije popodne postepeno naoblačenje sa severozapada, a uveče je moguća kratkotrajna kiša. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 10°C. Uveče kratkotrajna kiša.

Subotica: U četvrtak ujutru slab mraz. Tokom dana sunčano i malo toplije nego u sredu. Vetar slab jugozapadni. Popodne postepeno naoblačenje sa severozapada, a uveče je moguća kratkotrajna kiša. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 9°C. Uveče kratkotrajna kiša.

Vreme narednih dana:

U petak malo hladnije uz moguću pojavu slabe kiše i susnežice ujutru i pre podne u centralnim i južnim predelima. Na severu suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 5°C do 8°C. Uveče suvo.

U subotu, nedelju, ponedeljak i utorak svakim danom sve toplije i preovlađujuće suvo. Maksimalna temperature će prelaziti 15°C u mnogim mestima ponedeljak i utorak.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:10
DOČEK U LETNJOJ VARIJANTI, A ONDA OD BOŽIĆA SUMANUTI PREOKRET VREMENA! Meteorolog za Kurir TV izneo detaljnu vremensku prognozu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image