• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 3. FEBRUAR! Toplije i promenljivo oblačno, u pojedinim delovima zemlje slaba kiša

Autor Ivana Vlajković

Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 7°C u Dimitrovgradu i Vranju do 14°C u Loznici i Valjevu.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Toplije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Na istoku i jugoistoku Srbije oblačnije i moguća kratkotrajna slaba kiša na tom području. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne na severu umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 7°C u Dimitrovgradu i Vranju do 14°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 8°C.

Beograd: Toplije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 11°C. Uveče suvo i toplije nego prethodnih večeri. Temperatura u 22h 8°C.

Niš: Promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala i manjom šansom za poneku kap kiše. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 9°C. Uveče suvo.

Užički region: Toplije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar slab jugozapadni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 10°C do 11°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i najviše do 6°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Toplije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Na istoku i jugoistoku Banata je moguća kratkotrajna slaba kiša. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 9°C u Vršcu do 12°C na zapadu Vojvodine. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 7°C.

Novi Sad: Toplije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 6°C.

Subotica: Malo toplije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.

Vreme narednih dana: U nedelju toplije u odnosu na subotu uz malu do umerenu oblačnost i sunčane periode. Samo će na istoku Srbije biti oblačnije u toku prepodneva sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom, a popodne i na istoku sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 12°C na jugoistoku do 17°C u Valjevu i Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 10°C.

U ponedeljak toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost i moguću kišu na severu Srbije. U utorak još toplije i preovlađujuće sunčano. Maksimalna temperatura će dostizati 20°C na zapadu Srbije. Toplo vreme za ovo doba godine se zadržava do kraja sedmice uz neznatno nižu temperaturu u sredu i četvrtak, a za idući vikend ponovo blizu 20°C ponegde.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

06:05
"ZIMA NIJE PROŠLA, OČEKUJTE USKORO BAR 30 CM SNEGA!" Meteorolog Todorović upozorio: Za 10 dana očekujte VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image