• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 20. FEBRUAR: Kiša tokom noći, pa sunce i rast temperature!

Autor Aleksandar Blagić

Vremenska prognoza za utorak 20. februar 2024. godine.

 Vremenska prognoza utorak 20 februar 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Prema vremenskoj prognozi za utorak 20. februar 2024. godine, u Srbiji će u noći ponedeljka na utorak doći naoblačenje sa mestimičnom kišom se širi od severa na zapadnu i centralnu Srbiju. U utorak na severu Srbije delimično razvedravanje sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima promenljiva oblačnost sa mogućom slabom kišom povremeno, a na višim planinama iznad 1200 mnv uz provejavanje snega. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 7°C, a maksimalna od 8°C u Dimitrovgradu do 14°C u Negotinu i na severu ponegde. Uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše.

Beograd: U utorak promenljiva oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom rano ujutru i malom šansom za poneku kap kiše popodne. Veći deo dana ipak suvo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 13°C.

Niš: U utorak promenljiva oblačnost sa mogućom povremenom slabom kišom. Vetar slab do umeren severozapadni. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 11°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša.

Užički region: U utorak promenljiva oblačnost sa mogućom slabom kišom povremeno, a na višim planinama iznad 1200 mnv uz provejavanje snega. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani promenljivo sa malo susnežice i do 5°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U noći ponedeljak na utorak oblačna zona sa mestimičnom kišom se širi od severa ka jugu. U utorak ujutru delimično razvedravanje sa sunčanim intervalima tokom dana uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U noći ponedeljak na utorak prolazna kiša. U utorak sunčani intervali uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 13°C. Uveče nije isključena pojava kratkotrajne kiše.

Subotica: U noći ponedeljak na utorak prolazna kiša. U utorak sunčani intervali uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 12°C. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše.

Vreme narednih dana:

U sredu promenljiva oblačnost sa povremenom kišom ujutru i pre podne u centralnim i južnim predelima, a popodne i uveče suvo. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 8°C do 14°C. Uveče suvo.

U četvrtak i petak znatno toplije uz umeren južni vetar koji će biti u pojačanju u petak. Za naredni vikend relativno toplo uz južni vetar i moguću prolaznu kišu.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image