• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 22. FEBRUAR: Pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje u jednom delu Srbije

Autor Ivana Vlajković

Vremenska prognoza za četvrtak 22. februar 2024. godine.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Prema vremenskoj prognozi, u Srbiji će u četvrtak 22. februara 2024. godine tokom dana biti suvo i znatno toplije nego u sredu. Pre podne sunčani periodi, a popodne postepeno naoblačenje na severu Srbije, ali bez padavina. Ovo naoblačenje se premešta ka centralnim predelima. Vetar ujutru slab južni, popodne umeren. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 5°C, a maksimalna od 14°C u Negotinu do 19°C u Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 6°C do 12°C.

Beograd: Pre podne sunčani periodi, a popodne postepeno naoblačenje i bez padavina. Vetar ujutru slab južni, popodne umeren. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo i 12°C u 22h.

Niš: Sunčani periodi i toplije nego u sredu. Vetar slab južni. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo.

Užički region: Ujutru ponegde slab mraz i moguća magla po kotlinama. Tokom dana sunčani periodi i znatno toplije nego u sredu. Popodne umereno naoblačenje. Vetar slab južni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i toplije, do 11°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Suvo i znatno toplije nego u sredu. Ujutru i pre podne sunčani periodi, a od sredine dana postepeno naoblačenje na severu Vojvodine, ali bez padavina. Ovo naoblačenje se širi ka jugu popodne. Vetar slab južni, popodne umeren i u daljem pojačanju u južnom Banatu krajem dana. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 8°C do 11°C.

Novi Sad: Pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje, ali bez padavina. Vetar ujutru slab južni, popodne umeren. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo i 10°C u 22h.

Subotica: Ujutru sunčani periodi, a od sredine dana oblačno, ali bez padavina. Vetar ujutru slab južni, popodne umeren. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 15°C. Uveče suvo i 8°C u 22h.

Vreme narednih dana: U petak znatno toplije od proseka uz umeren do pojačan južni vetar. Biće dosta oblaka uz malo sunčanih intervala. Postoji mogućnost kratkotrajne slabe kiše na zapadu i severu Srbije tokom dana, ali će veći deo dana biti suvo. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale i u daljem opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 11°C, a maksimalna od 15°C do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h od 6°C do 14°C.

Za vikend toplo za ovo doba godine, ali preovlađujuće oblačno uz umeren i pojačan južni i jugoistočni vetar i prolaznu kišu. Početkom iduće sedmice malo niža temperatura, ali i dalje iznad proseka.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

06:05
"ZIMA NIJE PROŠLA, OČEKUJTE USKORO BAR 30 CM SNEGA!" Meteorolog Todorović upozorio: Za 10 dana očekujte VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image