• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. MART: Danas oblačno, najviša temperatura 17 stepeni - evo šta nas čeka početkom nedelje

Autor Jana Desovski

Vremenska prognoza za nedelju 17. mart 2024. godine.

 Vremenska prognoza 17 mart 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Oblačnost se premešta sa severa ka jugu. Na području Niša, Leskovca padavine sutra do popodnevnih sati, dok će u Vojvodini već ujutru početi razvedravanje. Sa oblacima stiže malo svežiji vazduh i spušta temeprauturu za 2-3 stepena. Ujutru od 5 do 10 stepeni, a najviša od 13 do 17 stepeni.

Danas umereno do potpuno oblačno, na severozapadu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama sa snegom. Prestanak padavina i postepeno razvedravanje se očekuju ujutru i pre podne u ostalom delu Vojvodine, sredinom dana u zapadnim i centralnim, a posle podne i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, na severu i istoku Srbije povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 13 do 17 stepeni.

18.03.2024. Ponedeljak: Promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Vetar slab do umeren, ujutru i pre podne južni i jugoistočni, od sredine dana u skretanju na severni i severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 7, a najviša od 13 do 18 stepeni.

19.03.2024. Utorak: Promenljivo oblačno, u zapadnim i južnim predelima mestimično sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom, na visokim planinama sa snegom. Posle podne postepeni prestanak padavina, a uveče i razvedravanje. Vetar umeren, povremeno i jak, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 3 do 7, a najviša od 10 do 14 stepeni.

20.03.2024. Sreda: Ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano, uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, uveče u skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 12 do 16 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 21.03.2024. do 25.03.2024.)

U četvrtak ujutru ponegde slab mraz, tokom dana pretežno sunčano, uz malu do umerenu oblačnost. Od petka povremena prolazna naoblačenja koja će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak.

Pročitajte dugoročnu prognozu za proleće i leto.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:34
"OVE ZIME OČEKUJTE MNOGO SNEGA!" Meteorolog otkrio kakva vremenska prognoza nas čeka od novembra: PADAVINA ĆE BITI NA PRETEK
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (RTS/MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image