• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 28. APRIL: Sunčano i vetrovito u Srbiji, Beograd među najtoplijim gradovima

Autor Nevena Davidović

Vremenska prognoza za nedelju 28. april 2024. godine.

 Vremenska prognoza nedelja 28 april 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Prema vremenskoj prognozi za nedelju 28. april 2024. godine ujutru je ponegde moguća magla. Tokom dana sunčano u celoj zemlji. Duvaće košava. Sa severa Afrike stiže topli vazduh i podiže temperaturu za još nekoliko stepeni. Jutarnja temperatura do 13, a najviša od do 27 stepeni. Beograd će sutra biti jedan od najtoplijih gradova u regionu sa temperaturom do 27 stepeni. Biće sunčano i vetrovito.

U ponedeljak sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju i sa udarima olujne jačine, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 6 do 15, a najviša dnevna od 25 do 28 stepeni. 

U utorak sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju i sa udarima olujne jačine, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 6 do 14, a najviša dnevna od 25 do 29 stepeni. 

U sredu promenljivo i toplo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a u brdsko-planinskim predelima i lokalne pojave kratkotrajne kiša ili pljuska s grmljavinom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 7 do 14, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana 

Promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom uz manji pad dnevne temperature.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:43
"POPODNE PAD TEMPERATURE, SUTRA SNEG!" Meteorolog Todorović otkrio koliko će trajati zahlađenje: SREDA I ČETVRTAK NAJKRITIČNIJI
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(RTS/MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image