Najnovije

PONOVO ZAHLAĐENJE - DANAS SVEŽIJE SA PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM: Ne smiruje se ni posle vikenda, tek od utorka pravo leto

Autor Edin Delibašić

Temperature će rasti tek od sredine sledeće nedelje.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danas par stepeni svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom, najčešće u vidu lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Više suvog i sunčanog vremena bi bilo na severu Vojvodine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 24°C do 27°C.

Beograd:

U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 27°C.

Niš:

U petak par stepeni svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i povremenom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 26°C.

Užički region:

U petak par stepeni svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom, najčešće u vidu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 24°C do 25°C, na Zlatiboru i Tari do 19°C.

Vojvodina:

U petak par stepeni svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom, najčešće u vidu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Više suvog i sunčanog vremena biće na severu Vojvodine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 26°C do 27°C.

Novi Sad:

U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 26°C.

Subotica:

U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 26°C.

Vreme narednih dana:

U subotu promenljivo i nestabilno vreme sa povremenim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Manja šansa za pljuskove biće na severu Srbije gde se očekuju duži sunčani periodi. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 25°C na jugu do 28°C na severu Srbije.

U nedelju prolazna oblačnost sa severa donosi kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove ponegde. Početkom iduće sedmice postepena stabilizacija vremena sa manjom šansom za pljuskove i više sunčanih sati. Temperatura u porastu od utorka sunčano vreme.

(MONDO)