Najnovije

SVEŽE JUTRO I OBLAČAN DAN PRED NAMA! Temperatura do 19 stepeni, moguća kiša u 3 oblasti - evo kakvo vreme nas očekuje

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 5°C do 10°C, a maksimalna od 15°C do 19°C.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U utorak hladnije od proseka za početak oktobra i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Postoji šansa za kratkotrajnu kišu ponegde na severu, istoku i jugoistoku Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 10°C, a maksimalna od 15°C do 19°C. Uveče suvo i hladno.

Beograd: U utorak malo hladnije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i manjom šansom za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo.

Niš: U utorak malo hladnije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malom šansom za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo.

Užički region: U utorak hladnije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malom šansom za kratkotrajnu kišu ponegde. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 16°C do 18°C.

Vojvodina: U utorak hladnije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mogućom kratkotrajnom kišom ponegde, sa malo većom šansom na istoku Banata. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 17°C do 19°C. Uveče suvo i hladno.

Novi Sad: U utorak malo hladnije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo.

Subotica: U utorak malo hladnije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i manjom šansom za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U sredu nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak za 3 do 5 stepeni. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 9°C, a maksimalna od 18°C na jugoistoku do 23°C ponegde na zapadu Srbije. Uveče suvo. Od četvrtka do kraja sedmice suvo sa sunčanim periodima uz malu do umerenu oblačnost. Biće malo toplije od proseka za ovo doba godine.

(MONDO)